Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Doktora Projesi için Anket Ricası :)

Genelde doktora anketleri çok uzun sürüyor ve doğru yanıta ulaşmak için çok tekrar eden sorular içerisinde bulunuyor, bu da fazlasıyla vakit alıyor. @Serkan Mıstınoğlu 'nun da dediği gibi anket ahkkında detaylı bilgi verirseniz doldurulma oranı daha yüksek olacaktır. Anketi baştan sonra bir göz attım 5-10 dk arasında biteceğini anladıktan sonra doldurdum, eğer uzun olsaydı gerçekten doldurmayacaktım.

Scudo
Gönderdim. Başarılar dilerim.

• Beğen
Tepkiler: a.valverde
Herkese çok teşekkür ederim, zahmet verdim
En son doldurduğum doktora anketi 40-45 dakikamı almıştı :)
Bu yüzden artık içeriğini ve tahmini tamamlama süresini bilmediğim anketleri açmıyorum bile :)
Ayrıca, ricanızın sonuna gülücük koyarak yardım talep ettiğiniz bizler, hangi konuda bir anket dolduracağımızı bile bilmiyoruz :)
Gülücükle değil, bize anket içeriğinizden bir cümle ile de olsa bahsederek daha samimi olabilirdiniz :)
Anket içeriğini öğrenmek için ankete tıklamak zorunda bırakılmak hoş değil :)
Genelde doktora anketleri çok uzun sürüyor ve doğru yanıta ulaşmak için çok tekrar eden sorular içerisinde bulunuyor, bu da fazlasıyla vakit alıyor. @Serkan Mıstınoğlu 'nun da dediği gibi anket ahkkında detaylı bilgi verirseniz doldurulma oranı daha yüksek olacaktır. Anketi baştan sonra bir göz attım 5-10 dk arasında biteceğini anladıktan sonra doldurdum, eğer uzun olsaydı gerçekten doldurmayacaktım.

İlk mesajımı düzenledim. Tekrar teşekkür ederim.

@necmeddin ne is çapraz sorgu🤔🤔🤔🤔

• Hahaha
Tepkiler: necmeddin
  • Beğen
Tepkiler: Şahans
Çok teşekkür ederim herkese sağolun :)

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
umarım faydalı olabilmişimdir. Başarılar.

• Beğen
Tepkiler: Şahans
Geri