Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Dokuz Eylül Üniversitesi

koca dokuz eylüle bak yaa.. tık yok. bakalım sene içinde ne olacak

Scudo
@yaminkutlu

kardeşim yapalım bişeyler ben varım.. istersen perşembe günleri gel saile izmir bisiklet derneğiyle pedallarız hem tanışmış oluruz programda yaparız

sen hangi bölümdesin kardeş? yaz okulundayım.hafta içi dersim var. ve sınavlar yaklaştı. eğer bucadaysan bu çevrede turlayabiliriz

@yaminkutlu

jeolojideyim kardeş ben.. senin bölümün neydi acba ben hatayda oturuorm öğrenci adam sınav haftasında çalışır eğer sınav haftası değilse gel. perşermbe hem tanışırz

@jackal_jeo

ben bucada kalıyorum. bölümüm maliye. tek gelmek istemiyorum pek.benim 2 arkadaş daha var. biz bi toplanalım geliriz inşallah.

selam arkadaşlar ben de DEU İmyo dayım. Şirinyerde oturuyorum . Turlucağınız zaman haber verirseniz size katılmak isterim :)

msn adresim: aykutyaney@yahoo.com

haber bekliyorum

arkadaşalar gelirseniz benim bisikletim bianchi eski bişey orda tanışırz göztepe iskelede olcaz perşembe saat 8de.. yanlız gelirken buca köprüsünde çok dikkat edin ben gttm bucaya biliorm o yol biraz bozuk ve çok dar otobuslere özellikle dikkat edin gerçi sizde geçmişinizsdir ordan ama ben genede uyarmak istedim..

arkadaşlar artık yapalım bişeyler hadi kuralım grubumuzu. ben çalışmak için gönüllüyüm müsaitim bu yaz ve izmirdeyim. cevaplarınızı bekliyorum. altta msn adresimi veriyorum ekleyin görüşelim. arkadaşlar kuralım şu grubumuzu ben bugun gttim biraz araştırma yaptım.

o_ozturk87@hotmail.com ekleyin görüşelim

@istanbulmaina

klüp yok. ama desteğiniz olursa bi klubümüz olacak... iibf maliyedenim ben de.

@derya.yildirim

klüp yok sanırım. biz kurmayı düşünüyoruz. desteğinizi bekliyoruz. bilgi verirsen sevinirim

@I_kut

perşembe haberleşiriz. klüp kurma hakkında konuşcağız. gelirsen sevinirim AYKUT..

arkadaşlar perşembe akşamı göztepe iskeleye bekliyorum hepinizi. deu öğrencisi bisikletçiler göztepe iskelede konuşurz hemde tanışmış oluruz. yaminkutlu geliyor konuştuk onunla sizide davet ediyoruz. kimler geleceğini yazarsa iyi olur teşekkürler arkadaşlar.. iyi forumlar:D :D

arkadaşlar slm. bugun rektörlüğe gittim klup için tüzüğümüz ufak detaylar harici onay aldı. şimdi sıra kurucu üye listesi ve danışman hoca bulamaya. ben danışman hoca buldum sayılır hocamız çok destekliyor topluluğumuzu. arkadaşlar dekartı olan ve bisiklet süren arkadaşlar arıyorum ben büyük bi kısmını hallettim gelin atalım imzaları kuralım klubu. arkadaşlar kurucu üye olmak normal üyelikten biraz daha farklı daha çok sorumluluk istiyor bunu üstelenebilcek arkadaşlar, cevaplarınızı bekliyorum.

o_ozturk87@hotmail.com ekleyin konuşalım detayları.

@jackal_jeo

kardeş salı sabahı orda olacam. hiç sesin çıkmadı.arayacaktın bize gelecektin. hallederiz üye sayısı 7 idi galiba. 3 ü hazır. gelince kalanını halledicem. kendine iyi bak. görüselim

arkadaşlar bende bisikleti olmayan bir yancıyım yamin kutlunun bisikletler sağolsun öle takılıyoz ama param oldumu muhakkak alıcam bisiklet yamin naber la neredesin ankarada görüşelim

@ekooo62

çabuk al bisikleti. sana bisiklet kalmadı yancıı! ben izmirdeyim.para biriktirmedin mi hala?

merhaba ben yavuz bu sene DEU'ya geliyorum..

tanışalım, görüşmek üzere

Geri