Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Dolandırıcı e-tüketici mesajı

@Güney Şar

Aynı açıklama yapıyorlarmış. Ben araştırdım o numara da bunların numarası. 0850 li hattı bunlara devlet veriyor. İşin enteresan tarafı GSM operatörleri bunların işini kolaylaştırıyor...

Scudo
değiştirdiğim numaramı her hafta anlamsız yerlerden arayıp zorla hizmet vermek istiyolardı. hepsi de adımı falan biliyor !
bu dolandırıcılardan önce numara bilgilerimizi satan pislikleri temizlemek lazım

O bilgileri satan yerler yiyecek, giyim mağazaları (marka vermek istemiyorum) yada çoklu e-mail gönderilerini alıp baskalarına iletmemiz sonucu kendimiz veriyoruz..[emoji106][emoji2]

@ebubekir sözbir

Ben de koptum gülmekten..[emoji41] İşte böyle yapmak gerekiyor..[emoji106]

@ebubekir sözbir

Bu videonun sonunda devlete verilen mesaj tam 12'den vurmuş. Ayrıca komik videoymuş.

@türkay yılmaz

kimse birşey çekemeden kapattırdım demiştim ama bugün gelen kart ekstresinde gördüm ki, yine hızlı olan kazanmış ve anında çekmişler :confused:

bu harcamaya itiraz etsek banka kabul eder mi acaba???

https://i.hizliresim.com/nYJMkB.jpg

93 TL ile kurtulmuşsanız şükredin. Bazi kartların ek hesapları oluyor. Ya orayı da boşalsaydı. Dilerim bir daha gelmez başınıza böyle bir durum..

Beni de aradılar. Cep telefonu kazandınız diye. Nereden dedim eee uuu ee dedi. Şikayet edeceğim sen savcılığa dedim. Kapattı telefonu.. :)

konu dolandırıcılık ve 3 gündür muzdarip oldugum olay. maalesef kredi kartımdan çeşitli miktarlarda yabancı sitelerden toplamda 3000 TL yakın para çekilmiş :( dikkat arkadaşlar, evlat acısı gibi koyuyor :(

Geri