Emre Duran sosyal paylaşım sitesinde telefonumu ve adresimi verene ödül dağıtmaya başlamış
hakaretlerin biri diğerini kovalıyor bende bazı bildiklerimi paylaşayım artık.Ayrıca o platformda bu forumda yıllardır ilan verip alıp satan arkadaşların benim ve forum hakkında yazdıkları abuk subuk cümlelere hiç değinmeyeceğim sadece yazık diyorum. eğer ki o bilmeden öğrenmeden hakkımda ve forum hakkında yazı yazan insanlarda kişisel hakkım varsa hepsi haram olsun .Özellikle delta bisiklet ile benim aramda bağ kuran yorumlar için yazıyorum bugüne kadar bahsi geçen firmadan 4 alışverişim olmuştur hepsinin faturası ve ödenen ücretler bellidir.Ulaş ile de (Deltanın sahiplerinden) forum görevim nedeni ile senede 10-15 defa telefon görüşmesi yaparız hepsi o kadar .ben bugüne kadar Ulaşın forum hakkında bir tane şöyle yapın böyle uygulayın diye cümlesini ne okudum ne duydum.
Evet Emre Duran denilen arkadaş Antalya merkezli çalışıyor .kendisine parayı yolluyorsunuz (ilan açtığı ürünlerin büyük bölümü elinde yok ) 15-30 gün sonra ürün size geliyor.genel anlamda sahte kadro set satar (özellikle sahte dedim replika bile değil )son Mersin yarışında sprintte kırılan kadrolardan biri Emre duran tarafından satılmıştır diğeri İzmir doruk bisiklet.Bugün piyasadaki en ucuz aliminyum kadro setlerin bile sprintte kırıldığını ne okudum ne duydum.
gelelim diğer durumlara bu arkadaş gelir vergisi ödemiyor ödediği gümrük vergisini (yurt dışından ürün getirirken mecburen ödüyorsunuz imkanı olsa onu da ödemez) gelir vergisi zannediyor.Oysa ki 25 liraya getirilen ürüne 100 ,45 liraya gelen forma takımına 150, 700 liraya gelen kadro sete 1750 lira gibi rakamlar yazabiliyor.Bu kar marjının vergisi nereye ödeniyor belli değil fiş fatura yok.garantisinin kendisi olduğunu iddia ediyor.(umarım bu yazılanları vergi dairesi ile bağlantısı olan bir kaç arkadaş okuyup gerekli işlemleri başlatır)
savunmasında yazdığı cümleye göre bu ürünler orjinallerin aynısı imiş ama fabrika Çinde olduğundan bu fiyatlara satılıyormuş
tüm arkadaşlara sesleniyorum lütfen böyle şarlatanlara meydanı bırakmayın eğer ki bu tip bir ürün almak istiyorsanız siparişi kendiniz verin dörtte bir fiyatına kendiniz alın .bahsedilen sitelerde kargo beleş satın almak çok zor değil.
Bu arkadaş cidden komedi
sabahtan beri gerek cep telefonumdan arayıp bilgi ve destek veren, gerekse sosyal paylaşım sitesinden ve forum üzerinden desteklerini esirgemeyen yüzlerce arkadaşıma teşekkür ederim.Arkadaş daha öncede benzer ödül sistemini getirmiş ama onda bile sözünde duramamış
Çinliler ile ticaret yapa yapa kendisi de Çin malı gibi çürük ve emitasyon olmuş.Allah böyle insanlar ile bir daha muhatap etmez inşallah...
Emre bey Eskişehirde askeri lojmanlarda kalıyorum istediğiniz zaman gelebilirsiniz ineceğiniz saati vermeniz yeterlidir sizi en güzel şekilde karşılayıp misafir edeceğime emin olabilirsiniz.İlla açık adres de istiyorsanız özelden derdinizi anlatırsanız insan gibi, ağzınızı bozmadan küfür etmeden(facebook da yazdığınız küfürlerin hepsi fotoğraflı halde duruyor sonradan silmeniz bir şey değiştirmiyor) açık adresi de yollarım sıkıntı yok.Zaten bu şekilde devam ederseniz tebligat gelecek orada açık adresim yazacak...