neden 14 e çıkmadı neden 11 e düşmedi? kar satışı vs doğru da13.50 den 12,06 ya düşmesi çok garip gelmesin. Kar satışları geldi, düzeltme yedi. Bütün yatırım ürünlerinde(altın, gümüş, hisse senedi, kripto vb..) bu böyledir.
neden 14 e çıkmadı neden 11 e düşmedi? kar satışı vs doğru da13.50 den 12,06 ya düşmesi çok garip gelmesin. Kar satışları geldi, düzeltme yedi. Bütün yatırım ürünlerinde(altın, gümüş, hisse senedi, kripto vb..) bu böyledir.
bae ile swap anlaşması sayesinde olay tatlıya bağlandı.
(link)
neden 14 e çıkmadı neden 11 e düşmedi? kar satışı vs doğru da
pekiyi 15 e çıkamaz mıydı? bu piyasa ve yönetimde imkansız mı?Fibonacci değerlerine bakmak lazım. 13 lere geldiğinde bütün indikatörler aşırı şişmişti. RSI ilginç şekilde 98 üzerinde dümdüz gitmişti. FOMO oluşmasa 13,50 ye gitmezdi bile. Belki de short squeeze denilen bir durum dahi oluştu.
Bir trader boğa bayrağı formasyonu var, 13 leri gösteriyor diyordu, doğruymuş.
Merhaba. Sizin , kur nereye kadar çıkabilir sorunuza yanıtı Prof . Dr. Burak Arzova şöyle vermiş : '' bir sonu yok , dipsiz bir kuyu'' . '' Çünkü kuru tutamayacaksan ve tutmak gibi bir niyetin yoksa kurun nereye gideceğini de bilemezsin ''pekiyi 15 e çıkamaz mıydı? bu piyasa ve yönetimde imkansız mı?
Doların keyfine kaldık anlaşılan.Merhaba. Sizin , kur nereye kadar çıkabilir sorunuza yanıtı Prof . Dr. Burak Arzova şöyle vermiş : '' bir sonu yok , dipsiz bir kuyu'' . '' Çünkü kuru tutamayacaksan ve tutmak gibi bir niyetin yoksa kurun nereye gideceğini de bilemezsin ''
(link)
Yok abi hedef 20,23 olmalı bence 😁Bu başlık istediğim gibi olmadı.Yeni düşündüğüm başlık: Dolar 12.18 olunca suspus olan bisiklet forumcu
Ben de gıdaya yapılan zamlardan sonra bisikleti bırakıp otomobile geçtim. Ben bisikletle daha çok yakıyorum. Arabaya geçtikten sonra kilo vermeye bile başladım.Maliyetlerim de düştü.Dövizin haricinde akaryakıt fiyatlarına günlük yapılan zamları (iyileştirme) gördükçe iyiki bisiklete geçmişim diyorum.