Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Doru sonunda yollarda

Scudo
abi valla arazi dağ bayır gezisi desem lastikler jantlar vs.. yol desem maşa lastik diğer donanımları yani biyere koysam diğeri olmuyo dierine koysam öbürü olmuyo naapmaya çalıştın acaba hakketten gezi filan diyosan muhlemeden yol ağırlıkla ufak engebeli bir gezi bisikleti onun dışında ii bir şehir bisikleti ama cidden niyetini merak ediyorum :)

ya yanlıs anlamayın yine merak :D

ya kayhan bu kız bisikleti değil ki,yanlış vermişer saa,

gülegüle kullan,bugün yakından gördüm yakışmışlar birbirlerine, bir yolda kocayın emi canavarlarım benim :)

• Beğen
Tepkiler: kayhan1907
kayhan abicim güle güle kullan.
yakışır sana. pedalların dert görmesin.
bi ara yakından görüp tadına bakmak isterim.

• Beğen
Sade ve hoş bir bisiklet olmuş hayırlı olsun ...

• Beğen
@qweasdzxc

merhaba

bu bir tur bisikleti niyetim bununla mayıs yada hazıranda balıkesir hatay gezisi bırde yaz ortasında bulgaristan turu yollarımız malesef arazıyı aratmıyor kaldırımlar cukurlar 3 yıl once bel fıtığından ameliyat oldum o yüzden on amartisörlü benim için rahat olması hafiflikten daha önemli

abi o zaman daha rahat 100 mm maşa ile biraz daha geniş lastik kullansana ya can bu başka birşeye benzemez hafiflik önemli değil diyorsan ;)

güzel bisiklet olmuş güle güle kullan kazasız belasız sürüşler

• Beğen
kayhan abicim ...en güzeline layıksın ...bisikletin hayırlı olsun..beğendim gerçekten tabi gürsel abi yardımcı olmuş ne diyelim..
bende değiştirdim bisikletimi..uzunca bi süre goller yoresini tanıyacagım ıspartadayım ..abicim yolun duserse beklerim...
güle güle kullan doru yu ....

@precipice

çok teşekkürler

ıspartada olmana sevindim umarm rahat rahat bitirirsin sen olmadan yollar çekilmez yanımdaki koltuğu senin için ayırıyorum çabuk gel

• Beğen
Tepkiler: ramazankurucay
kayhan abi.. dünya kücücük yollarımız bi yerde kesisir elbet...
daha güzel günlerde birlikte pedallarız inşallah..

Merhaba Kayhan Abicim,
Yeni bisikletin hayırlı olsun. Hayallerimi süsleyen bisiklet desem yeridir. Güle güle kullan, modifiyeler ile çok daha güzel olmuş. Yollardan hiç kopmaman dileği ile...

Sevgiler...

• Beğen
@Serkan Taşdelen

teşekkürler bekliyorum yolun düserse uğramadan geçme

Geri