abi valla arazi dağ bayır gezisi desem lastikler jantlar vs.. yol desem maşa lastik diğer donanımları yani biyere koysam diğeri olmuyo dierine koysam öbürü olmuyo naapmaya çalıştın acaba hakketten gezi filan diyosan muhlemeden yol ağırlıkla ufak engebeli bir gezi bisikleti onun dışında ii bir şehir bisikleti ama cidden niyetini merak ediyorum
bu bir tur bisikleti niyetim bununla mayıs yada hazıranda balıkesir hatay gezisi bırde yaz ortasında bulgaristan turu yollarımız malesef arazıyı aratmıyor kaldırımlar cukurlar 3 yıl once bel fıtığından ameliyat oldum o yüzden on amartisörlü benim için rahat olması hafiflikten daha önemli
kayhan abicim ...en güzeline layıksın ...bisikletin hayırlı olsun..beğendim gerçekten tabi gürsel abi yardımcı olmuş ne diyelim..
bende değiştirdim bisikletimi..uzunca bi süre goller yoresini tanıyacagım ıspartadayım ..abicim yolun duserse beklerim...
güle güle kullan doru yu ....
Merhaba Kayhan Abicim,
Yeni bisikletin hayırlı olsun. Hayallerimi süsleyen bisiklet desem yeridir. Güle güle kullan, modifiyeler ile çok daha güzel olmuş. Yollardan hiç kopmaman dileği ile...