Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Dövmesi var diye bıçakladılar

berberci

Daimi Üye
Tepki
725
Karaman'da dövme yaptığı iş yerinin karşısındaki parkta oturan Barış Aybar, "Vücudunda niye dövme var?" diyen 3 kişi tarafından bacağından bıçaklandı.
1034374710.jpg

(link)

Scudo
@firestone
Geçenlerde çok da tekin olmayan bir mahalleden bisikletimle geçerken üzerimde şort vardı. 3-4 kişi laf attı. Dönüp cevap vermeden yoluma devam ettim. Aslında bir an önce uzaklaşmaya çalıştım, kaçtım da denebilir. Cevap vermeye kalksam belki şuan hayatta olmayabilirdim.
Şort giyene bile ırz düşmanı muamelesi yapılan bir yerde tayt giyen bisikletçi herhalde direkt taşlanarak düşürülür ve linç edilirdi.

Cem Karaca'nin 2001'de verdiği röportaj geldi aklima. Bu orumcek beyinliler bitmiyor maalesef.

Cem Karaca: Bir ara, sakalım göğsüme kadar iniyor neredeyse. Saçlar uzun her zamanki gibi. Adam çıkıyor karşıma 'Anan gibi saç uzatacağına baban gibi sakal bıraksana' diyor. 'E bu ne peki' diyorum sakalımı gösterip. Bıyıksa bıyık, sakalsa sakal, saçsa saç. Çok zorlu bir mücadeleden geliyoruz. İstiklal Caddesi'nin ortasında canımız kardeşimiz Erkin (Koray) cebinde tornavidayla dolaşırdı. Saçına laf atan olursa şöyle bir iki tornavida sallasın diye.

Kimseyle laf dalasına girmeye değmez bu devirde. En iyi savunma kaçmaktır , bu yobazlara cevap vermeden uzaklassaydı arkadas keske. Cahil insana bir sey anlatmaya çalısmayın anlamaz, yorulduğunuzla kalırsınız.

Bir gün bunlardan birisi,bizi de gebertecek ..
''Niye taytla geziyon lannnn'':D
Ya da bir kararname çıkacak..
''Alın şu taytlıları içeri'':D

Bu tarz insanların sayısındaki artış tamamen gelir adaletsizliği ve eğitim adaletsizliğinden. Adamlarda ne para var nede eğitim .tvleri dizileri izleyip kin doluyorlar. Kaybedecek birşeyleride olmadığı için rahatlıkla adam bıçaklama, cinayet vs suçları işleyebiliyorlar. Neden yaptın diye sorsan kesin kendini inandırdığı bir sebebi çıkar

Gözünün üstünde kaşın var dayağı gibi bişi olmuş bu yarın bi gün yakışıklısın, zenginsin, fakirsin (şu sağda solda vardı ya zengin ofise gider fakir işe gider... pis fakirler diye bi yazı) diye de dayak atmasalar bari:eek:

• Beğen
Tepkiler: berberci
Güzelim memleket ne hale geldi. İşte böyle böyle eğitimsizlikle beraber dahada batıyoruz.
Aman arkadaşlar taty mayt için laf atanlara cevap bile vermeyin. Hiç başınızı balaya sokmayın değmez...

@Ramadan Ş.
Saçtan ve küpelerden dolayı benzer muamele benimde gördüğüm oluyor. Çözüm: "Senin için mi yaratıldım o**** çocuğu diyip kafa atmak." yapacak bir şey yok. Bu kapasitesiz insanlara laf anlatılmaz.

Arkadaşımıza da çok üzüldüm, tez zamanda iyileşir inşallah.

Bıçaklayan kişinin de bir dövme dükkanı vardır niye bana yaptırmadın diye bıçaklamış olabilir.

Geri