Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Dövmesi var diye bıçakladılar

Ben daha fazla bir şey demek istemiyorum.
Bu arada hiçbir bence'yi hiç bir zaman kabul etmedim. Bir doğru vardır, bir kanıtlanmış doğru ve gerçekler vardır sonuçlar vardır. Bir de Bence'ler vardır.

Daha fazla hiç bir şey söylemek istemiyorum. Çünkü sence'ler devreye girdi. Bundan sonrası ispata dayalı bilimsel bir karşılaştırma değil direkman kişisel çatışma. sen şöyle ben böyle şeklinde atışma. Ve ben bunu hiç çekemem.

Scudo
Yüzdelerin önemi var mı? Herhangi bi dine inananların sayısı yüksek olunca yapılan ibadetlerden kazanılan sevap daha fazla mı oluyo? Ya da tam tersi diğer dinlere inananların oranı yüksek olsa azınlık kısmın günahı sevabı kendilerince bundan olumsuz mu etkileniyo? Nedir yani arkadaş, sayı yüksek olunca örneğin derbi maçını izlemeye daha fazla sayıda galatasaraylı gidip takımını desteklemiş gibi bi etkisi oluyo da bilmiyo muyuz?

Benim istanbulda yaşayan musevi bir arkadasim vardi. Musevi okulu uzak diye semtindeki okullarda okumus. Arkadaslariyla filan cumaya bile gidiyormus . Sebeb ? Ulkede cahil fanatik cok; Cay ictigi adam bile zarar verebilir. Bakin muslumanlar kötü demiyorum yanls anlasilmasin. Cok sukur muslumanim ve Türkum.
.bizim milletimizin icinde bin yildir her milletten insan rahatca yasamistir. Kimse inancina karismamis, komsuluk dostluk etmistir. Ama son 20 yildir toplum bir tuhaflasti

Geri