Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Downhill bisiklet tavsiyeleri

(link)
Liteville 901 bu mu buysa güzelmiş ama fiyatı nasıl

(link)
Liteville 901 bu mu buysa güzelmiş ama fiyatı nasıl

Scudo
@keremakcimen
Evet aynen o iste fiyati sadece kadro 2800€. Dünyanin en lüks ve en saglam kadrosunu üreten bir firma. Arabalarda rollsroys sinifi.

inşallah alırsın abicim ne deyim ben öğrenci adamım ama sevdim bir kere :D keşke ben de alabilsem ya aslında sadece şu dh maşasından olan sağlam ve ucuz birşey olsa baktım da 3-4 bin anca verebileceğim o da zor olacak ama istiyorum napayım keşke bulsam sağlam birşey yabancı ülkelerden ikinci el bakıyorum şu an

(link)
(link)
(link)
bunları buldum ama daha da var bakıyorum iyi olan varsa söylerseniz yazın alacağım zaten bilen birisiye iletişime gecip almalıyım öyle rastgele alınacak birşey değil yardım ederseniz sevinirim bu genc bisiklet sevdalısına

Simdi güzel kardesim, sana seve seve yardimci olmak isterim ama bisikleti ikinci elolarak türkiyeye nasil kargo edeceksin. Burda olsan 4000TL'ye ikinci el güzel bir DH buluruz giris seviyesi olarak ama burda degilsin. Ben sana nasil yardimci olayim simdi. Ikinci eldende kimse sana kargo etmez bisikleti, cünkü cok zor is.
Ayrica 4000TL'ye bisikleti bulsan, kargosu 150€ = 450TL birde orada %18 gümrükte vergisini vereceksin. Yine sana geldi ikinci el olarak 5000TL'ye.
Sadece meraktan soruyorum, hic DH bisikleti ile Downhill kullanisi yaptinmi? Bunlarin ayari falan normal MTB'ye benzemez.

Abim haklısın o konuda baslangıc düzeyi istiyorum zaten 1 sefer kullandım ve cok sevdim yurt dısı zor is ama adam yolluyormus fiyat pahalı ama .sen hangi sehirdesin

Giresunmuş gördüm

Önce 2.500 e falan bir mtb alıp onla mı baslasam cok hafif dh ye sonra üniye gidersem bu sene kısmet olursa calısır para biriktiririm adam gibi sıfır dh alırım

@keremakcimen
Ben Almanyadayim, Stuttgart sehirinde.

• Beğen
Tepkiler: Alprdnc10
Sanırım tek sorunum cok sabırsız olmam ama cidden çok sevdiğim icin acil istedim bianchi afx 8029 nasıl ondan alsam iyi midir?

Gecen yaz almanyadaydım cok güzel ya burdan daha kolay bulunuyorhersey

Gecen yaz almanyadaydım cok güzel ya burdan daha kolay bulunuyorhersey

Senin yasin kac?

• Beğen
Tepkiler: Berke
@keremakcimen

Kardeşim,hevesini ve içindeki heyecanı,aceleciliği anlıyorum.Bir çoğumuz da aynı şeyleri zaten yaşadı.
O downhill bisikletlerin görüntüsü hangimizi mest etmedi ki..

Ama.. Aması var işte. 3 bin lira ile olacak iş değil malesef. He şartları zorlayıp 4-5 bine 2.el bir downhill bulamaz mısın ? Tabiki bulursun,sahibinden.com veya bisikletforum.com'da elbet çift köprülü maşası olan gerçek bir downhill'e denk gelirsin.Fakat inan bana öyle olmuyor o işler. Önce bir hardtrail al,sınırlarını zorla ne istediğini kavra..4-5 bin lira verip bir downhill almakla bitmiyor ki iş. Hadi bir parçası arıza yaptı ? Keşke bisikletler dışarıdan göründüğü kadarıyla bitse.. O kadronun rulmanları var,süspansiyonların durumu var,aynakolun rublenin ömrü var,jantların göbeklerin durumu var vs vs..

Şahsi tavsiye şudur,eğer daha önce bir bisiklet deneyimin olmadıysa (market bisikletleyle çocukluk dönemindeki maceraları saymıyorum) bir kaç araştır,araştırdıkça neyin ne olduğunu göreceksin.Gözüne güzel gelen bir çok şey gözünden düşecek belki,aksine gözüne bir çok şey de girecek. Araştırdıkça daha iyisini de isteyeceksin muhakkak. O bütçeyle git sıfır bir hardtrail al da demek istemiyorum bir kaç ay sonra neyin ne olduğunu görüp elindekinden de soğuyabilirsin.

Kısacası bu heyecan ve heves iyidir,araştırmaya teşvik eder.Araştır ve incele,öğren istediğin şeyler mantık çerçevesinde netleşsin kafanda otursun ki şartlarını ona göre inşaa et.

Çok haklısın abim bisiklet konusunda iyiyim düz yollar bana göre değil o kasarını söyleyebilirim hardtail alırmışım gibime geliyor çünkü ben düz yolda normal bir yere giderken bozuğunu bulup anında dalan insanım almam gereken şeyi biliyorum ama dh konusunda haklısın önce hardtail alıp sınırları zorlamalıyım sanırım 2-3 yıla uzmanlasırım zaten şimdi 2000 e falan sağlam bir bisiklet lazım bana ona göre önerilerinizi bekliyorum yapacaksam sırasıyla adam gibi yapayım herseyi herşey için çok teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: Selami53
ben de fatbike düşünüyorum hayırlısı bakalım

Ben yeni çıkan btwin rockrider 520s almayı düşünüyorum ne dersiniz
(link)

@AbdurrahmanERDEM ne amaçla kullanacağınıza bağlı. O bisiklet downhill değil hardtrail. 2 basamaklı merdivenlerden atlarım derseniz olabilir.

@mustafazeybek Yani zaten kendi çapında salcano hectorle bişeyler yapabiliyorum mesela 5basamaktan atlayabiliyorum ama biyere kadar ve tehlikeli olduğunuda biliyorum o yüDen yenisini almayı düşündümimage.jpeg

• Beğen
Tepkiler: Furkanadk
@AbdurrahmanERDEM yapabilirsiniz, yapamazsınız demiyorum fakat jant yamulabilir, maşa elinizde kalabilir, kadro elinizde kalır... Rockrider kadrosunda ömür boyu garanti var fakat kırıp götürdüğünde sen bunu amacına uygun kullanmamışsın da diyebilirler.

Rockrider alıp sonradan ufak yükseltmeler yaparak kullanabilirsin fakat dediğim gibi çok zorlamaya gelmez 120mm

Peki aence bı bisikleti alıp param oldukça geliştirmem mantıklımıdır
Yani geçici olarak öantıklı bir bisiklet mi?

Bu araba işgin için teşekkür ederim

@AbdurrahmanERDEM ben tam süspansiyon bisikletler konusunda çok bilgili değilim, sadece yüzeysel bilgim var. Sonradan yükseltsen bile her kadronun desteklediği süspansiyon mesafeleri var. Zaten bisiklete adını veren de bu. 120mm süspansiyon çalışma mesafesi olan bisikletler hardtrail oluyor. Yani ben buna 160mm takıp kullanırım deme şansın maalesef yok.

şimdilik kullanıp sonra bisiklet değiştirebilirsin ama en az 5000 lirayı gözden çıkarman gerekir.

Geri