Scudo Sports

DownOlympos 2016

Muhammet Ali Bulut

Daimi Üye
Tepki
157
İsim
MUHAMMET ALİ BULUT
Bisiklet
Sedona
katılan arkadaşların engin tecrübelerini anlatmalarını rica ediyorum:D

Scudo
İzmir den bu arkadaşlar katılmakta : (link)

serkan ilk bitiren fakat şampiyon değil şampiyon yine emre içöz oldu
parkura gelince baya kırıcı insanıda yoruyor bisikletide kayalık taşlık arazi şahsen zevk alarak inmiyorum bazı etaplar orman içi single track oralarda keyif alınıyor
organizasyon güzel tavsiye ederim katılın destek olun ki böyle yarışlar ülkemizde artsın

Teknik, dayanıklılık kondisyon ve şansın olduğu güzel yarış. Geçen seneki kötü kazam ve sonrası videoda mevcut iyi seyirler :)

• Beğen
Tepkiler: ozansefer
Ben de katılım formunu doldurdum bakalım hedef bitirmek :harika: Kalan kayıt işlemlerini nasıl hallediyoruz bilgilendirme mailide gelmedi o_O @Burak uzun

@ozansefer
Duyuruda verilen banka hesabına katılım ücretini ödemeniz lazım sanırım. Bildirdiğniz mail adresi ile size ulaşıyorlar.

@ömer mahmut erdoğpan katılım ücretinin alanda verilecek ekipman karşılığında alınacağı yazılmış ama. Bilgilendirme maili almadığım için aklımda soru işareti kaldı. Kayıt formu dolduran arkadaşlar bilgi maili geldimi size

@ozansefer Kayıt formundan sonra mail adresine ıban ve hesap no gönderildi para hesapa yatırılması hususunda

bu ratanın strava kaydı varmı bilen varsa paylaşabilirmi?

• Beğen
Tepkiler: ozansefer
Organizasyon çok keyifliydi. Seneye kesinlikle tekrar katılacağım. Katılmayan, katılamayan arkadaşlar seneye kaçırmayın mutlaka gelin.

• Beğen
Tepkiler: Muhammet Ali Bulut
Geri