Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Drag Blade

Scudo
Drag Blade fiyat/performans oranına göre Türkiye'nin en iyi bisikleti.10.2 kg ağırlığında 16 ve 27 vitesli iki versiyonu var.Avrupa da EN 14781 standardına göre üretilen ve Made in Europe etiketi taşıyan bir bisiklet.Bu etikete göre bisikleti bir araya getiren parçaların çoğunluğunun avrupada üretilmesi ve çok ciddi testlerden geçirilmesi.Vites donanımları shımano 2200/2300/sora serileri...iki yıl yasal garanti ve iki yıl boyunca ücretsiz servis hizmeti veriliyor.

İlginiz için teşekkür ederiz.

Blade düşünenler için yazıyorum. Tecrübe ettik performansı oldukça tatmin edici.

Hayırlı olsun. Rengi mavi miydi karamel miydi :)

bence draga hiç düşünmeden al her özellliği bakımında iyi ben alalı 1ay oldu gayet memnunum tavsiye ederim

4 senedir kulanıyorum. istanbul - izmir yaptım. ayrıca senenin yarısında hafta sonları 60 - 90km yapıyorum. tık demedi. tek eksigi vites mekanizmasının eski olması. ( ki ben bu nedenle tercih etmistim. basit her zaman sorunsuz çalışır )
bence yol bisikleti baslangıcı icin fiyat-performansa bakılırsa harika bisiklet. sonraları daha üst modellere gecilebilir. ben yavas yavas bakmaya basladım ordan biliyorum :)

• Beğen
Tepkiler: Faruk ÇUBUKCU
ailem izin verirse drag blade almayı düşünüyorum(nerden nereye :D durace den sram red den hatta süper record dan soraya 2300 e :D) f-p olarak iyi gibi bi ara bu bisikleti 10 lu sisteme çevirmek istersem hangi parçaların değişmesi gerekir?bide 3 lü aynakolla 2 li aynakol farkı tam olarak nedir avantaj dezavantaj olarak yazarsanız sevinirim.

linki: (link)

Hani dağ bisikleti toplayacaktın?

doğru yolu buldum :D az parayla bi yol bisikelti alcam seversem yavaş yavaş donanım yükseltcem sevmezsem dağ

3 lü aynakolda rampaları biraz daha rahat çıkarsınız. Tabi kondisyonunuz varsa 2 li aynakol da kullanabilirsiniz. Yaklaşık 5 aydır kullanıyorum ve hiçbir şikayetim yoktur. Fiyatına göre çok güzel bir bisiklet bence. Başlangıç için güzel bisiklet fakat üst seviye donanım da takacağım derseniz bir üst modellerine bakın derim ;)

• Beğen
Tepkiler: observer
(link)
bu modelin üç aynakollusu var mıdır?

(link)
(link)
bunlardan 10x3 lü var mı?

Yol bisikletine 30 vites mi? :D

• Beğen
Bildiğim kadarıyla 3'lü aynakol, Giant defy 4, Scott S50'lerde var. Bilmediklerimde vardır tabiki.

• Beğen
Geri