Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Drag Blade?

Kerim KOÇAK

Forum Demirbaşı
Kayıt
4 Eylül 2010
Mesaj
557
Tepki
484
Şehir
Kocaeli
İsim
Kerim
Bisiklet
Bianchi
Merhaba arkadaşlar mtb den yol bisikletine geçmek istiyorum sizce başlangıç için bu bisiklet nasıl?Kullanan yada yakından gören inceleyen varsa yorum bekliyorum işimi görmezmi ilk etapta?Fiyatı: 764tl

Ağırlık
Ölçü 10,3 kg( Mavi,Karamel)
500, 520, 560,580,600
Çerçeve Blade Alüminyum 6061
Çatal Drag Alu 6061 SL
Lastikler Schwalbe Lugano/Cst Express
Ön Göbek FORMULA, RB31-FQR, 36h
Arka göbek FORMULA RB32-7QR, 36h,
Jant Mach1 CFX Çift Katlı

Vites Shimano SORA ST3300 Dual Control
Ön Vites Shimano 2300
Arka Vites Shimano 2300 16 vites
Crank Shimano 2300
Brakelevers Tektro 510A
Pedallar VP

Sele Selle Royal Mach
Sele Borusu Zoom 27,2 Alu
Gidon Zoom W: 440mm, Rise: 155mm
Boyun Zoom Dövme Rise, ext.: 110mm. 28.6mm
Furç VP-A42E Cane Creek


Teşekkürler şimdiden :)
 
Scudo
Başka fikri olan yokmu? :mad:
 
yol bısıkletlerınden pek anlamam ama hos duruyo canım cektı walla yollar musayıt olsa alırdım bıtane
sımdıden hayırlı olsun gule gule kullan
 
  • Beğen
Tepkiler: Kerim KOÇAK
@gokhan erdogan

Evet bende öyle düşündüm görüntüsü falanda iyi yakından görmedim gerçide resimden daha güzel olacağı kesin başlangıç olarak banada iyi geldi daha sonra üst seviye bişey alırım en azından alışıyım bunda biraz yol bisikletine
 
bende bir yol bisikleti almaya niyetlendim bu aralar.
kronxc1000 kullanıyorum şu an, son bir kaç haftadır gerip bir yol bisikleti merakı başladı ki sormayın gitsin.
ben de drag baktım. artık alırsanız sizin fikirlerinizden de faydalanırız, paylaşırsanız tabi.
ama anlamadım ya kimse kullanmıyor bu makinayı, yada bir sırrı var kimse iyi yada kötü demiyor.
kullanan mı yok hiç anlamadım...
 
@can ayan

Bu bisikleti kullanan (tabi donanım daha farklı) bulgar bi abimiz şu anda 20 000 km lik bi turuna devam ediyo ve 10 kasımda istanbulda olcak bi problem çıkmazsa bende zaten ilk defa onda görmüştüm bu markayı sağlamlığından hiç kuşkum yok o yüzden bakın resimlerinide ekleyeyim abimizin :)

(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
 
@Kerim KOÇAK

Parçalar ve fiyat uyumu güzel . Ama bu bisikletle 20000 km yapmak da büyük cesaret.
 
  • Beğen
Tepkiler: can ayan
bu sene hiç görmediğim kadar bisikletli turist gördüm trakyada gördüklerimin bisikletlerinin %80 döküntü denilicek kadar kötüydü yarısından fazlasının kaskı yoktu hiçbiri taytla gezmiyordu belki çekindikleri içindir neys ekonuya gelcek olursak bu bisikletle 20 000 km neden olmasın gayette olur :D
 
@gokhan erdogan
20000 olur , 50000'de olurda biraz daha iyi parçalar olsa hayati tehlike azalır . Tektro frenler ve pabuçları daha önceden kullandım. Tavsiye etmem . Bu fren takımı bana güven vermiyor. Bisikleti alın ama Tektro frenleri hemen değiştirin.

Bisiklet fiyatına göre oldukça uygun . Zaten bu fiyata bu olur.
 
kardeş bizim kardeşte bu bisikletten almayı düşünüyor yorumlar iyi gözüküyor ancak ıspartanın yolları kötü sizce bunu mu alsın yoksa mtb mi alsın?????
 
@can ayan

kardeş bizim kardeşte bu bisikletten almayı düşünüyor yorumlar iyi gözüküyor ancak ıspartanın yolları kötü sizce bunu mu alsın yoksa mtb mi alsın?????
 
@serkan bayazıt Yollar ne kadar kötü ki? Bende hergün mıcırlı asfalta antreman yapıyorum , titreye titreye omuzlarım ağrıyor. Memleketin yolları her yerde aynıdır , tahminim.
 
  • Beğen
Tepkiler: mustafa akman
@gokhan erdogan

Yapılır tabi neden yapılmasın bende çok bisikletli turist gördüm iznikte falan hepsinde hiç duymadığım markalar ve shimanonun seri dışı parçaları vardı ama biz burda deore u beğenmeyip xt peşinde koşuyoz istedikten sonra olur neden olmasın bisiklettemi bitiyo iş sürücüdemi?:cool:
 
  • Beğen
Tepkiler: mustafa akman
@Kerim KOÇAK

Şimdi bunu alıyım sonra iyisini alırım diyosan yanlış düşünüyorsun bence. O paraya iyi bi aynakol ve en hafifinden bi sele alınır :) Ama bütçen yetmiyosa o aynı konu. Bu bisikletle o resimdeki bulgar gibi tur yapabilirsin ancak
öyle TdF deki yarışçılar gibi uçamazsın :p Sağlam çünkü ağır bir kadrosu var.
 
@Yollug

Yarışlara katılcak değilim full dura ace bisiklete de binmiycem sonuçta şehir içinde götürsün yeter daha sonra sıkılırsam yada yetersiz geldiği zaman ki geleceğinden eminim o zaman daha iyi bişey düşünebilirim rengide hoşuma gitti ya
 
Merhaba.Şehir içi gezi tur makaleleri kısmında bu bisikletin bir benzerini kullanan bisiklet severler var.Linkini koyuyorum eğer özel mesaj gönderip kullanıcı yorumu almak isterseniz geri çevireceklerini sanmıyorum.İnşallah bir faydam dokunur... Bahsettiğim adresin linki; https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=73121 Benimde bir abim düşünüyor bu bisikleti, eğer siz bu bisikleti aldığınızda bu başlık altına kullanıcı yorumu yaparsanız çok faydalı olacağını düşünüyorum.Arkadaşlarıma ve abilerime bende katılıyorum bu bisiklet bu fiyata alınabilecek en iyi yol bisikleti :in: Herşey gönlünüze göre olsun.
 
  • Beğen
Tepkiler: Kerim KOÇAK
@İsmail ŞEN

İlgin için teşekkürler dostum yalnız ben pazar günü bisikletle kaza geçirdim sol kolum alçıda kafam bandajlı şu anda ve 21 gün alçıda kalıcak sol elim benim bisiklet hayalim askıda yani şu an 1 ay sonra zaman ne gösterir bilinmez o yüzden şu gün şu zaman alıcam diyemiyorum :)
 
  • Beğen
Tepkiler: can ayan
Geri