Scudo Sports

DT jant teli

kaangun

Aktif Üye
Tepki
4
72 siyah DT jant teli 95 ytl.. model ismini hatırlayamadım ama ucuz modellerinden DT nin..

bu paraya değer mi yoksa 15 - 20 ytl'lik siyah jant telleri işimi görür mü rahat rahat?

Scudo

Görür tabi. Ama DT daha uxun ömürlü olabilir.. Bizde 72 adedi (siyah ve DT olmayan) 7 EU'dur..
Gürsel (yeşil bisiklet)

abi peki zahmet olmazsa fiyat verir misin, buradan ya da alttaki email adresine..

sanırım DT almayı düşünüyorum almışken bir kez alayım.. 7 eu luk teller yakışmaz şimdi yeni bisikletime.. drag gitti, deore'li 4300 aldım..

DT champion(siyah) ve DT competition(siyah) fiyatı... 72 adet..

teşekkürler, kolay gelsin..

• Beğen
Tepkiler: Eralp Soysal
Dt nin krom ve doğru orantılı olarak pas yapmaz uzun ömürlü olur vs gibi olmasından başka bi özelliği varmı açıkçası dt almak saçma geliyo bana.

Daha başka ne olsun ki.? Paslanmayan tel bir bisiklette en büyük güzelliktir bence.. Paslı tel ne akort tutar ne de uzun ömürlü olur..

DTteller tanesi 70-75.- YKR dir.Daha pahalı olanları da vardır..
Gürsel

Daha önce normal bildiğimiz tellerden kullanmıştım hatta onları örmüştük falan şimdide siyah tel aldım daha önceki tellerim azda olsa baktığımdan dolayı paslanma gibi bi problem çıkarmamıştı bu siyah teller nasıldır statik boya yapılmış anladığım kadarıyla epey güzeller dtye cidden gerek varmıdır?

bu sorunun cevabını verecek olan yine sensin...bence gerek yok..ama parası bol olanlar için zaruret olabilir.

maddiyattan başka beklentilerle de ilgili...
benim için jant tellerinin metalik yada siyah olması arasında hiç bi fark yok...ben neticeye bakarım..bisiklet yürüyor mu ikisinde de?? o zaman farketmez benim için...
ağırlık konusuna takılanlar olabilir...DTlerin hafif olanları da vardı..adam der ki benim için 250gr. önemli...para da var...alır DTyi kullanır..ben zaten kendim 0,1tonu aşmışım...jant telininin ağırı olsa nolur hafifi olsa nolur.....

twist_of_faith ne güzel anlatmışsın dostum..hay ağzına sağlık,sağol.

Geri