Scudo Sports

duke yardım.

Scudo
Hmm... Gerçekten garip bir durum :). Yani maşanın hava ayarı 63 kg ve altı için aynı basıncı öneriyor... Kaç PSI kullanıyorsun şu anda?

yav kiloda alamam ki kilo alsam obez olurum 1.55 boyum var kilo almayı deneyemem ama şöle 5 kilo alsam çok ii olcak başkaları biniyor eski chevrolet gibi yaylanıyor ama ben bindiğimde aynı konforu sağlamıyor

Merhaba

55 kg lık bi kullanıcı için amortisörün az çalışması gayet normal. Eğer amortisörün pompası elinde varsailk başta basit bir çubuk ile havayı tamamen boşalt. Yada pompanın üzerinde de hava boşaltma vanası var. Burada ayarını kendine göre yapacağın için kendin deneyip bulman daha doğru olur.70 kg lık bir kullanıcı olarak 115 psi hava kullanıyorum. Sen ise 70-100 psi arası basarsan kendi ağarlığına ayarlamış olacan. Ama unutmaman gereken bir durum daha var. Senin kendi yaptığın ayarda , bisikletine başka biri binecek olursa amortisörün dibe vuracaktır. Her ne kadar Rock Shox dibe vurma konusunda önlemlerini almış olsa bile yinede tavsiyem senden başka birinin kendi ayarındaki amortisöre binmemesi.

Geri