Scudo Sports

Dün bisikletçi ile sohbetim.

pahalı aldıysan kazık yedin pskolojisine seni sokmaya çalışır bende bu kadar fiyat sen niye okadar fiyata aldın diye.

Scudo
@Onur O.

bide şöyle düşün.
mahalle arasında oto tamire ferrari gelirse.... :D
yani adam seni kovmakla doğru yapmış :D

Bende bir kere arka jant göbeğini yeni aldığım rubleyi takabilmek için değiştirtmeye gitmiştim.Alt tarafı shimano nun bir malzemesi.Bisikletçi ona bile göktaşı muamelesi yapmıştı.Aman yarabbi.

• Beğen
Tepkiler: ayhandeniz71
elimde yama seti yok ama lastiğim patlasa bile o bisikletçiye götürmem.
eminim eline hiç hidrolik fren bisiklet geçmemiştir

Ben de geçen hafta bir arkadaşın 96 Bianchi XC Penta bisikletinin jantlarının presta olan deliklerini darbeli matkapla genişlettim. Daha sonra iç taraftan zımparaladım ve şeridi geçirdim. Kusursuz oldu. O kadar korkulacak birşey yok bu kısım için. Sonuçta 3000 liralık karbon jant değil...

@Halil EROĞLU

olsun ben genede orjinalliği bozmak istemiyorum
(link)

• Beğen
Tepkiler: Furkan Y.
Özür dileyerek bir düzeltme yapmak istiyorum. İç lastik adı şamyel değil şambrel'dir. TDK da şamyel sözcüğü yoktur.

@Deniz ÇINAR

şamyel daha gerçekçi geliyo bana. belki çocukluktan kalma alışkanlık diye.

Bence de iç lastik için jantın orjinalini bozmaya değmez.

Bende mahalle bisikletçisin de eski bisikletimin üzerindeki aynakolu söktürmek istemiştim. Adam bir iki uğraştı baktı yapamıycak sen bunu bırak buna değişik bişey yapmak lazım dedi (artık çekiçle balyozla Allah ne verdiyse dalacaktı heralde:) ) Ben de alıp bisikleti gitmiştim o zaman.

aslında bi ara bisikleti götürüp " jantını deşmek istediğin bisiklet vardı ya. işte o bu bisiklet ama ben genede deştirmicem " diyesim var.
adam dünya gözüyle bi kaç binliralık bisiklet görsün bari belki sevaba girerim :D

şaka bi yana adama jant 350 lira şambryel için o jantı deşmeyelim dedim.. adam inanmadı okadar fiyata jant mı olur dedi ...
madem 30 yıllık bisikletçisin bu 30 yılın 6 ayını biraz araştırmaya vereydin kendini be amca.

@c. kırmızı
Yapmi yapmisda :) ilk 6 ayinda yapmis sorun o

@c. kırmızı

Doğrudur. Ama doğrusunu kullanmak bazen yazım dilinde daha mantıklı ve doğru olabilir diye düşünüyorum. Yanlış anlamayın biz kelime türetmeyi yabancılardan bile iyi biliyoruz onların kelimelerini bile türetebiliyoruz. Bknz. Tiptronic bknz. Triptonic. :)

Bozulmayın sakın. Espri olsun diye diyorum. :rolleyes:

@Deniz ÇINAR

estafirullah usta ne bozulması. :D
gıda ürünümüyüz biz bozulalım. :D
gönüller bir olsun yeter.

hımm.. bugün benim öz eleştiri günüm sanırım...

dolayısıyla soruyorum sana @chnkrmz, şamyel ne ola ki ?? :kahve:

EDIT: uppps.... mesajların hepsini okumadan yazınca böyle olmuş... konu kapanmıştır : )))

• Beğen
Tepkiler: Kürşat Altunay
  • Beğen
Tepkiler: CandanC
Geri