Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Dünya bisiklet günü

Cevat_MD

Forum Bağımlısı
Tepki
2.079
İsim
Cevat Bayhan
Başlangıç
2011—12
Bisiklet
Corratec
Bisiklet türü
Dağ bisikleti
Artık belirli bir günümüz var.

12 Nisan 2018 tarihli Birleşmiş Milletler Genel Kurulu 72. Düzenli Oturumu'nda, 193 üyenin katılımı ve А/72/L.43 sayılı karara göre 3 Haziran tarihi 2018 yılı itibariyle Dünya Bisiklet Günü (International World Bicycle Day, June3WorldBicycleDay) ilan edildi.

Hayırlı olsun... :):):)

Scudo
Değil yeni bisiklet almak parça ve donanım yükseltme işlerini bile erteler olduk. Memleketi muz cumhuriyeti haline getirenler utansın.

-Birleşmiş Milletler karar aldığına göre, 3 Haziran itibariyle herkes teneke kutulardan kurtulup pedallayacak.Ulaşım sorunları bitecek,çevre kirlenmeyecek,paramız cebimizde kalacak-...Diyebilmeyi ne çok isterdim.
Bu gün de, basına malzeme olsun diye bir kaç etkinlik yapılıp, "dostlar alış verişte görsün" yüzeyselliğinde geçer gider..
Hatta mehteran bölüğü fırsattan istifade bir "Kriteryum" turu bile atabilir...:koptum:

Bisiklet derneğinin düzenlenmiş olduğu etkinlik, etkinliğimizi 23:30 da (2.6.2018) 1. Levent Çarşı dan başlatıyoruz, saat 00:00 da 3 Haziran Dünya Bisiklet Gününü ilk dakikalarını kıtaların buluştuğu noktada FATİH SULTAN MEHMET KÖPRÜSÜNDE karşılıyoruz. Etkinliğimiz 01:00 de Üsküdar da sona erecektir..LÜTFEN FAR VE STOP LAMBALARINIZI TAKINIZ REFREKTİFLİ YELEKLERİNİZİ GİYİNİZ.

• Beğen
Tepkiler: Seyha07
IMG_20180603_160745.jpg IMG_20180603_160748.jpg IMG_20180603_160741.jpg

Paris Belediyesi 3 Haziran Dünya Bisiklet Günü'nde en ünlü mekanlarından Champs-Élysées (Şanzelize) Bulvarını trafiğe kapatarak bisikletçi ve yayalara açmış.

@Cevat_MD Aah ah.. Bizde gece kimse görmeden köprü etkinliği yapıyoruz son anda. Sordular mı etkinlik yapıldı. Kaç kişiye ulaşıldı, kim gördü farketmiyor. Darısı başımıza diyelim:rolleyes:

Dünya bisiklet gününüz kutlu olsun ahali:)

Dünya bisiklet günümüzü kutlarım. Bugün görüyorum ki belediyeler arasında bisiklet gününe en çok vurgu yapan Konya BB oluyor. Twitter'den Konya büyük şehir belediyesi ve başkanımız Uğur İbrahim Altay bey'i takip ederseniz görürsünüz :) Bugüne özel 42 bisiklet çekilişini de az önce açıkladı ve gün içinde de bisiklet master planı olarak çok büyük adımları açıklayacak.

Ben de Dünya Bisiklet Gününüzü kutlarım, bugüne özel bisiklet fırsatları oluyor mu? Oluyorsa paylaşırsanız biz de faydalanırız.:)

Geri