Sevgili Bisiklet dostları,
Bu bolumde kendimi sitenin bahcıvanı,bakıcısı gibi hissediyorum.Her birisi ayrı ayrı yerlerde olan yazlıkcı sitesi gibi forumun bu bolumu.
Ahmet,Cem ABD de,Evrim malum uzak doguda, burada olanlarda unutmus kendi sitesini,gelen yorum ve tesekkur yazılarına bakmıyor bile.Benim içim elvermedi bu sekilde bırakmayı bu guzel siteyi.Cennet gibi oldu inanın,sevimli ve dogal.
Her gun mutlaka ordayım.Bakıyorum kimler ugruyor biliyorum bizim buralara.
Artık kimin ne zaman kapımızı caldıgınıda biliyorum.Bazen oylesine bakıp gidenler var.Bazılarıda yeni kesfediyorlar ve ayrılamıyorlar.son katılım olarak sevgili Özhan artık bizim sitenin mudavimi oldu.Cok seviyor bizleri.Bende onu tanımaktan mutlu oldum.Yeni yeni bizim siteyi kesfedenler oluyor.Neden her gun buralardan geciyoruz ama farketmemişiz diyenler cok sayıda.Alınmasınlar bizim sitenin maliklerini ayrı ayrı yazamıyacagım,hepsini kucaklıyorum.
Bizim sitenin her turlu bakımı yapılmıs olup, 24 saat herkese acıktır.Devamlı ben buralardayım.Canım sıkılıyor mutlaka ugrayın iki sohbet edelim.Bizimki: ülkeler arası turlar...Bekliyorum sizleri.
Şaka gibi ama her şakada bir gercek vardır.