Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Dunya Turu Trans Himalaya Cin Lhasa Tibet Kahtmandu Nepal

Tek kelime ile muhteşem fotoğraflar. Paylaştığınız için çok teşekkürler. Aldınız bizi de götürdünüz gezdiğiniz yerlere...

Scudo
Merhaba Değerli dostlar,

Öncelikle cem Terzi dostumu yapmış olduğu tur için tebrik etmek isterim, kısmetse benimde Dünya turu projem var ve araştırma içerisindeyim, bir aksilik olmaması durumunda 2010 mart çıkış tarihim.
1. Asya turu ( İran, pakistan, Hindistan, Nepal, Malezya,Avustralya )
2. Asya Devamı ( Avustralya, Malezya, Çin, Kore, Japonya, Amerika )
3. Amerika, Orta Amerika, Güney Amerika
4. Güney Afrika
5. Avrupa

Özellikle Asya turu konusunda deneyimlerinizi benimle paylaşabilirseniz çok sevinirim,
selamlarım ile,
Cemal ATASOY c_ata@hotmail.com atasoyca@gmail.com

soluksuz izledim peşpeşe akan fotoğraflarınızı...

paylaşım için teşekkürler....

Fotoğrafları seyrederken Paul Simon dinliyordum öyle dalmışımki sanki oralardaydım,fotolar çok net ve güzel çok teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Mumcu
sayın TERZİ;
Gezileriniz gerçekten takdire şayan.Şunu merak ettim: Mesleğiniz nedir ve bu geziler sponsorluk sayesinde mi tamamlıyorsunuz.
Ben de Türkiyede bir çok yere tur yaptım fakat bu kadar uzun ve profesyonel turlar ekomomik olarak ciddi maliyetler gerektirdiğini düşünüyorum.
Fotoraflarınız bir çok projesi olana cesaret veriyor. Tekrar paylaşımınıziçin teşekkürler.............

• Beğen
Tepkiler: Ümit Bozyılan
Sevgili Cem,

Size ancak hayranlgımızı ve tesekkurlerimizi iletebiliriz.Soylenecek soz yok bu guzel gezilerinize.Ama beni uzen insanların ilgisinin az olması.Sevgili Ahmet Mumcu içinde aynı durum sozkonusu.Ancak sık sık yazarak insanlara hatırlatmak gerekli diye dusunuyorum.Sizin izleyiciniz az ama inanın cok seckinler.Sizde forumdan bizlere sesleninki sıcaklıgınızı hissedelim birbirimizin.Sizin azda olsa gezinizin sahibi bisiklet dostları da var.Unutmayınız. Gozlerinizden opuyorum.Gezilerinize devam edin bizleri mutlu edersiniz.Dort gozle bekliyoruz yenilerini.:)

Tek kelime ile muhteşem fotoğraflar. Paylaştığınız için çok teşekkürler. Aldınız bizi de götürdünüz gezdiğiniz yerlere. Size ancak hayranlgımızı ve tesekkurlerimizi iletebiliriz. Bu muhteşem gezilerinize devam edinki bizde o güzel fotoğraflar ve anılarınızdan faydalanma imkanı bulallım. Fotoğraf çekimindede gösterdiğiniz başarı için ayrıca sizi kutluyorum bir fotoğrafsever olarak.

@myant

Sevgili dostum Cem bey,

Sizleri bu forum da tanımak fırsatım oldu.İnanın fotolarınızı her gun arkadaş gurubumdan onlarcası izliyor.Masa ustu yaptım.Cok cok guzeller.Mutlaka bos durmuyor yeni geziler yapıyor yada planlıyorsundur.Onlarda bizim torunlarımız olacak onlarıda sevip izleyecegiz.Ama bize arada saglık haberlerini verir bir kac satırda yazarsan cok mutlu edersin.Bizim forumda bulunma gayemiz sizlersiniz.

Ahmet te sanırım bizlerle hayat buldu forumda.O da zevkle yazıyor forumu takip ediyor.Ne kadar guzel bizler için.Ancak sizide aynı tazelikle kaldıgınız yerden gormek isteyen bisiklet dostları var.Yoksa benim ayrı bir yerim var artık diyorsanız.Siz bizi davet edin orayada geliriz.Yeterki size yakın olalım.

Belki bu satırları bir gun foruma girince okuyacaksın .Ama ümit ediyorum kısa zamanda olur bu buluşmamız.Herkes seni bekliyor dort gozle sevgili dostum Cem.

Sevgili Bisiklet dostları,

Bu bolumde kendimi sitenin bahcıvanı,bakıcısı gibi hissediyorum.Her birisi ayrı ayrı yerlerde olan yazlıkcı sitesi gibi forumun bu bolumu.

Ahmet,Cem ABD de,Evrim malum uzak doguda, burada olanlarda unutmus kendi sitesini,gelen yorum ve tesekkur yazılarına bakmıyor bile.Benim içim elvermedi bu sekilde bırakmayı bu guzel siteyi.Cennet gibi oldu inanın,sevimli ve dogal.

Her gun mutlaka ordayım.Bakıyorum kimler ugruyor biliyorum bizim buralara.
Artık kimin ne zaman kapımızı caldıgınıda biliyorum.Bazen oylesine bakıp gidenler var.Bazılarıda yeni kesfediyorlar ve ayrılamıyorlar.son katılım olarak sevgili Özhan artık bizim sitenin mudavimi oldu.Cok seviyor bizleri.Bende onu tanımaktan mutlu oldum.Yeni yeni bizim siteyi kesfedenler oluyor.Neden her gun buralardan geciyoruz ama farketmemişiz diyenler cok sayıda.Alınmasınlar bizim sitenin maliklerini ayrı ayrı yazamıyacagım,hepsini kucaklıyorum.

Bizim sitenin her turlu bakımı yapılmıs olup, 24 saat herkese acıktır.Devamlı ben buralardayım.Canım sıkılıyor mutlaka ugrayın iki sohbet edelim.Bizimki: ülkeler arası turlar...Bekliyorum sizleri.

Şaka gibi ama her şakada bir gercek vardır.

bu nedir allah sen yaw arkadaşımız gururumuz olmuş bravo cem hocam ne güzel pedala doyamayan bir insansınız bizlerle paylaştığınız için çok teşekkür ederim!

Merhaba,
Aslinda soylenecek cok da fazla bir sey yok. Burada paylasilanlara baktikca kendi kendime ne duruyorsun neyi bekliyorsun gibi sorular soruyorum.
Bu fotograflara bakarken su anda son derece turistik, kalabalik, hic bir estetik ve dogal yasam kaygisi olmadan yagma edilen, cirkinlestirilen doga harikasi yerlerin yillar once henuz kesfedilmemis haldeyken cekilmis fotograflari geldi gozumun onune. Acikcasi tuylerim diken diken oldu ve endise ettim. Acaba birkac nesil daha sonra insanlar bu tur resimlerin kendi donemlerinde cekilmis hallerini gorme veya oralari en dogal halleriyle ziyaret etme sansi bulamayacaklar mi diye dusunurken pek de sarilacak umut kaynagi bulamadim. Umarim oralarda (henuz gezegende insan eliyle bozulmamis her yer) herhangi bir enerji kaynagi bulunmaz ya da gezginlerin ugradigi bir yerin otesinde yatirima deger bir turistik rant alani haline gelmez de, insanoglu hala baktiginda "evet benim gezegenim herseye ragmen cok guzel" deme sansina sahip olur.
saygilar..

Sevgili Cem.

Biraz once resimlerini bir kez daha inceledim.

Sana ne kadar tesekkur etsek azdir. Bu arada Zeynep adli arkadasimiz Lhasa -Kathmandu planliyordu acaba ne oldu?

Resimlerdeki insanlarin,cocuklarin gozlerinden, talihsiz kaderlerinin acilari izleniyor. Cok zor sartlarda hayat mucadelesi veriyorlar ama yinede umutlu gozukuyorlar zira Cin gelecegin ulkesi.

Hele senin bisikletinle cektirdikleri resimleri gormeseler bile o ani hayatlari boyunca unutamazlar. Onlari ziyaret ederek onlari unutmadigimizi hatirlattigin icin tum insanlik adina mutluyum.

Haberlerini bekliyoruz.

Yoksa kustun mu bizlere izlenmiyor diye:)

Selamlar

Muhtesem. Forumda gordugum en guzel fotograflar ve etkin fotograf paylasma yontemi.

gezilerinizin devamını diliyorum.çok güzel yerler.

muhteşem bir tur çok güzel fotoğraflar insan hayalini gerçekleştirmesi ne kadar güzel

Sevili Cem Terzi'nin nefes kesen tur fotoları....Pedallarına sağlıkk.

üstünden baya geçmiş olsa da tebrikler..

İki yıldır bisikletle gezmeye başladım ama Cem abi gibi şimdiye kadar tanımadığım Türk bisikletliler varsa özür diliyorum. Harika umarım yeni turlarını daha yakından takip edebilirim.

Ben de yalniz basima bir çin turu planliyorum. 2-3 sene sonra baslayip bir yil surecek şekilde. Henuz tasari aşamasında.
Benimki ise guneyden degil kuzeyden olacak. Yani iran turkmenistan kazakistan mogolistan ve çin şeklinde.
Bu insanlar bana güç, ilham ve fikir veriyorlar.
Harika!

Geri