Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Dünyanın en hafif bisiklet forması

Sozenen

Aktif Üye
Tepki
301
Adidas dünyanın en hafif bisiklet formasını yapmış.

Uzun ve sert yokuşlarda bisikletçiler çoğunlukla ağırlıktan kurtulmak için suluklarını atıp susuz kalabilmeyi bile göze alıyor. Bisiklet malzemelerinin 10 gram hafifi diğer modelden yüzlerce lira daha pahalı olabiliyor.

Giderek mükemmelleşen tekstil ürünleri de bisiklet sporunun önemli bir parçası haline gelirken Adidas toplamda 200 gram eden set formasıyla piyasada dengeleri bozmaya hazılanıyor.

65g ağırlığındaki Adizero bisiklet formasıyla Adidas bisiklet severlere dünyanın en hafif formasını sunuyor. Eurobike Gold Ödülü’nü kazanan formaya bisiklet şortu ve tüy hafifliğinde çorapları ekleyen Adidas dünyanın en hafif forma takımını sunmakta oldukça iddialı.

Yol bisikleti yarışlarında 1 gram daha hafif bisiklet, suluk ve materyaller için bile yüzlerce dolar harcanıyor. Adidas’ta bisikletçilere dünyanın en hafif formasını sunarak bu kulvarda da iddialı olduğunu gösteriyor. Geçtiğimiz sene piyasaya sürülen dünyanın en hafif bisiklet formasına ek olarak Adidas, 99 gram ağırlığındaki bisiklet şortu ile tüy hafifliğindeki çorapları bisiklet severlerin beğenisine sunuyor.

(link)

Scudo
  • Adidas toplamda 200 gram eden set formasıyla piyasada dengeleri bozmaya hazılanıyor.
  • 65g ağırlığındaki Adizero bisiklet forması
  • 99 gram ağırlığındaki bisiklet şortu
  • +tüy hafifliğinde çorapmış
Diğer ürünlerin ağırlıkları toplamı ne kadar oluyor bilgisi olan bir karşılaştırma yaparsa bir amaç elde etmiş olabiliriz sanki:okyrm:

Şu an için benim elimde net bilgi yok ama yakında sitede karşılaştırmalar da yapacağız :)

valla kendimi çıplak hissederim

• Beğen
Tepkiler: Eren D.
Lc waikikiden, nasıl bir misilleme yapacağını merakla beklediğimiz formadır. Adamlar ter tutmayan tişört satmaya başladılar ya :D

• Beğen
Tepkiler: caesar ve Sozenen
@Kuzey Ege İlk defa sizden duyuyorum fiyatı ne kadar acaba? Defacto nun ActiveTeam tshirtleri gayet kullanışlı bu arada bunuda ben duyurayım:srnsml:

• Beğen
Tepkiler: enqinHLC
@hamidgf
Defactoyu da ben duymamıştım. Ha bu arada hummel'ın da var teri uçuran tişörtları, geçen seri sonu yakaladım tanesi 25 tlden 4 tane aldım. Hem kalite iyi, hem kesimler, hem de tarzları çok hoş.
Biz tshirtları aldık kış geldi, artık önümüzdeki yazlara bakıcaz :)

@Kuzey Ege Ben kendim kullanmadım ama 9 lira idi defactoda,teri atan yapıda kalp üstünde active team yazıyordu mavi sarı ve yeşil renklerde idi biz grup olarak alacaktık ama organize olamadık:uzgnm: 2 kişide var ve çok memnundular şimdi kaldırmışlar listeden benzerleri var eskiden uzun kollularıda vardı hayırlısı artık

Mario Cipollini'nin tarzı biraz daha hafif olabilir:

https://pbs.twimg.com/media/Bj6nMzHCEAA4BJ6.jpg

Ama bu kadar abartmayın:
http://static.blogo.it/gib/Sportivi_Italiani/Mario_Cipollini/Mario_24.jpg

@Sozenen aynen dostum çok rahat olmasa gerek :) Sonunu düşünen kahraman olamaz misali birçok şeyi göze alarak binmiş bisiklete ama pek mantıklı değil :) evde denemeyiniz :)

Geri