Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Dünyanın en hızlı bisikleti: Cannondale Systemsix

@Serkan Mıstınoğlu Merida Scultra'dan Supersix 'e geçtiğimde çok bariz yokuş ve iniş performans artışı yaşamıştım. Aynı jantlar ile. bisikletin genel görünümü hoşuma gitmedi. halen 3-4 yıl sonrasındaki planım Aeroroad yada vias :) Başka güzel şeyler çıkarsa bilemem ;);)

Scudo
Specialized S-Works Disc ( en son çıkan) tabloda belirtilmemiş. Acaba aralarında nasıl bir fark var?

SystemSix aynı zamanda Cannondale'nin çok eskiden sahip kullandığı bir karbon yol modeli'nin adı diye biliyorum. Onlar direkt olarak System6 diye geçiyordu tabii. Ayrıca bugün Specialized de yeni bir Venge duyurdu. :bsmagryr:

BMC de yarın geliyormuş. Yolların yeni fatihini duyuracaklar :D

36487608_10156344984254424_4584919661979631616_o.jpg

Are you ready for a new era of speed?
We've invested all of our R&D in sculptured design and stealthy engineering to create an extraordinary bike.
Stay tuned for the launch on Wednesday!

Bisiklet harikülade ama yapılan testleri güvenilir bulmadim.Yokuşlarda bile önde olması bu ağırlığı ile biraz beni şüphelendirdi.Aynı şekilde diğer bisikletleler ile (karbon mu alüminyum mu) 50 watt fark ise absürt bir rakam bu kadar olması ikmansıza yakın , aero kadrolar birbirlerine okadar benzerken bu kadar fark nereden geliyor anlayabilmiş değilim.

Herhalde Cannondale yıllardır eksik kaldığı aero bisiklet açığını systemsix ile kapatmış olarak görünüyor. ancak eski seri diye nitelendirdiğiniz tırmanış kadrosu olan supersix evo'yu üretmeye devam edeceklerdir diye düşünüyorum. yeni evo 2016 yılında duyurulmuştu.

otomobillerdeki gibi hep aynı tasarım artık sıktılar iyice suyunu :ckskc:

Hayatta 1 kuruş bile harcamam onun için ona verilcek parayla kawasaki h2 carbon alınır lan Tr de tek zaten carbon bide yarış ekipmanı çekerim iki yarış kazanınca zaten zaraını karşılıyosun

Simdi hayal ettimde , bu bisikletle tura cikmisim, keyfim o bicim . Mola vermek icin bir köy kavesine yanasiyorum . kiraathane sakinleri cilginca sorular yagdiriyorlar;
"_ bu kaç para yienim?
"_ kac fites bu yegen?
"_ Salkano var kaynatamda bu ona basar"
"_ En iyi bisiklet trek yegenim yutubda asla vurma diye adam dediydi. Nasil ismi var adamin ya ?"

Offf hayattan bezdim

Bu bisikletin konusunu admin açmıştı. Bisiklet çıkalı epey oluyor ayrıca.

Bisikleti hızlı yapan üzerindeki kişinin kas gücü değilimdir. Üzerine ben binsem 30 kms i geçemez buda onu hızlı yapmaz

Geri