Scudo Sports

Dünyayı bu halde görseniz

Hızlı bir şekilde bilimum günahlarıma tövbe ederdim.

Scudo
Uzaya doğru kendimi salıverirdim.

Bu konuda hiç bir fikrim yok ve gecenin bu saatinde bisiklet forumu açıpta gördüğüm bu konudan sonra 'nasıl bir bisiklet forumdur bu' sorusunun kafamda oluşmuştur. Zaten insanlar bu tür 'niteliksiz paylaşım ihtiyaçlarını' facebook vb. sosyal paylaşım sitelerinde gidermiyor mu acaba? Ortamı gergin yorumumla bozduğum için kusura bakmayın, kayıtsız kalamayarak ters bir insan oluveriyorum bunları görünce...

hepsi gitti yav!!!! mezar bile yok ki eleman ziyaret etsin bi dünya insanı...eee ölene kadar uzaylı mı bekliicek şimdi bu?

@chari

Paylaşılan şey çok garip ama yorumunuza anlam veremedim.. Arkadaşımıza farklı gelmiş bize sunmuş ve yorumlarımızı merak etmiş, facebook dediğiniz ortam farklı burası çok farklı bir yer,"Zaten insanlar bu tür 'niteliksiz paylaşım ihtiyaçlarını' facebook vb. sosyal paylaşım sitelerinde gidermiyor mu acaba?" sözünüze hak veriyorum gereksiz şeyler orada paylaşılıyor.. Ben olsam kendimi aşağıya atar uçardım :)

@Tolga Yücel

Uçamazsın öylece kalırsın.

Olmıcak diye bişey yok bu şekilde yada daha farklı şekilde olabilir herşey mümkün. Ama gerçekten insan orda olmadan orda olmanın ruh halini anlaması çok zor, belki bir yere kadar. Kimi insan o durumda kafayı bile sıyırabilir :) Ama bana öyle geliyor ki çoğunu da bir korku sarar ve dünyanın en cesuru bile hüngür hüngür ağlamaya başlar :) Bu gibi durumlarda soğukkanlılığını korumak çok zor olsa gerek. Müslüman ya da başka bir dinden olsun gerçekten inanan kişiler belki bu durum karşısında soğukkanlılığını koruyabilir.

@chari

Önce nerde olduğunuza bir bakın. Siz bisiklet forumda forum cafe isimli bölümdesiniz. Bölümün açıklamasını bir okuyun isterseniz.

Forum Cafe
Her konuda sohbet edebileceğimiz bölüm.(Komik ve garip olaylar,Bilim ve Teknoloji sohbetleri,Tarihte bugün,Guinness Rekorları,Karikatürler,Fıkralar...)

"Acaba Turgay Ak ne yapıyordu 5 dakika önce?" diye düşünürdüm...:ci: :Skull-175

önce patlamaların bitmesini beklerdim. sonra mekiğimle giderdim. uzay mekiğime yakıt istasyonu alırdım, yeterli hava için dev bir silo kapardım kalan havalardan içine depolardım, en güzel malikaneyi alırdım, yaşayan bir kaç insan (çoğu bayan) alırdım. toprak, bitki ve dev bir cam fanus alırdım, hayat için ne gerekiyorsa alırdım anlayacağınız. sonra aya geri dönerdim, robinson gibi lazım oldukça gider alırıdım taa ki dünya kaybolana kadar. sonra ölene kadar ayda yaşardım. bunlar imkansız bir hayal gibi duruyor olabilir ama o meteorun dünyaya çarpması da bir o kadar büyük hayal.

"Yandı gülüm keten helva. "

@Barış Kılınç

:D :D

Türümün son örneği olduğumu düşünürdüm :)

Yapacak da fazla bişey yok, manzaranın keyfini çıkarırdım ;)

Zaten herkez suçsuz ;)

Geri