Scudo Sports

Duracell Bisiklet Aydınlatmaları

Scudo
Takip edelim bari, onumuzdeki aya alacagim parcalardan biride arka stop lambasi

@kronik bu konunun başındaki ürünü ilk mesaja bakarsanız orada...

Ha şöyle ya adamın profilindeki sigaraya takacağımıza konu hakkında görüş bildirelim

• Beğen
Tepkiler: sabitkamera
Takipteyim @massaget ürün elinize ulaştıktan sonra incelemelerinizi bekliyorum. Bu arada @Kuzey Ege arkadaş forumdan ayrıldı mı? kaç gündür cevap yazmamış konuya.

@massaget @Lykiafogu bir süredir yorum yazıcam unutuyorum, almayın arkadaşlar, aydınlatma gücü ve uzaklığı güzel ama aydınlatma alanı çok düşük. şahsen bana pek uymaz.
taktım oğlumun bisikletine, oyalanıyor.

Solar Storm x2 almanızı tavsiye ederim.
(link)
30 tl buna verene kadar bir 30 daha koyup böyle kaliteli bir far çok iyi işinizi görür.Gerçekten çok kaliteli bir ürün.Tek sıkıntısı geliş süresi bana 18 gün de geldi.

@ByRamichLee son 6-7 seferdir uzakdoğudan verdiğim hiç bir sipariş elime ulamadı. tam olarak sizin aldığınız link verdiğiniz link midir? yani aynı ürün ve satıcı mıdır? bir de takip numarası veriyor mu?

@İbrahim Akgül evet ayni urun ve satici urun bana Hollanda dan geldi.Ben de çin'den gelecek saniyordum ama Hollanda'dan geldi kargo.Ayrıca Paypal ile işlem gerçekleştiriyorlar sadece bir sıkıntı bile çıksa iade edilir paranız.Bir de maillerinize filan hemen cevap veriliyor.Canli destek de var sitede.Ben de ilk kez sipariş verdim zaten üye oldum hemen siparişi verdim.Biraz endişelendim fakat geldi eninde sonunda.

@massaget fiyatina gore iyi aslinda. Aydinlatma gucu ve mesafe yuyuksyukseama isik belirli bir noktaya odaklaniyor. Biraz daha genis bir alani aydinlatsa daha etkili olur. Lazer'in buyugu gibi dusun. Noktasal...

Yuksek demek istedim :)

@Kuzey Ege Ben aldım bakalım yarın elimde olacakmış, ben çok fazla gece çok karanlık yerlerde kullanmıyorum, farkındalık için işe yarar sanırım işimi görür...:)

Ürün elime ulaştı. Ürün hakkında yorumlarım şöyle,beklediğim kadar kaliteli değil, çin malı, montajında zorlandım, pilleri taktıktan sonra kapağı takması zor. Aydınlatması ise fena değil fiyatına göre normal bu fiyat aralığında ki lambaların gücü ile sanırım aynı. Öyle çok bir beklentisi olamayan alabilir. Aynı fiyatta ki ürünlerden ekstra bir özelliği yok. Ama her şeye rağmen benim işimi göreceğini düşünüyorum...

Bence 30 TL'ye Aliexpress'ten ışığın kralı alınır. Imkan varsa iade edin derim ben.

• Beğen
Tepkiler: onur d.
Ben bisikletçimden 25 tlye AIM marka ön far aldım süper :harika:

Geri