Arkadaşlar geçenlerde bir bankanın önünden geçerken çok temiz bir ofis sandalyesi kolunun atılmış olduğunu gördüm. Hemen aklıma şükrü arkadaşımızın bu çalışması geldi ve alıp eve götürdüm şimdi duvara monte edileceği günü bekliyor.
@Mesut Ağgez İnanın çoğu profesyonel malzemeden daha sağlam.
Abi inanılmaz olmuş bayılıdm !!! ben taa aliexpressten 12TL ye almış bir ay beklemiştim. Benim için bu tarz uygu olmazdı ama hayran oldum yahu!! süper bir şey. Babam da böyle yaratıcı ve elleri ile iş yapan tamirat bilen birisidir bana onu hatırlattınız.
Bir yerde de yarış bisikletinin boynuz gidonunu askı olarak görmüştüm, bu daha süper olmuş
tebrikler , süpersiniz
Esasında 2 bisiklet ile denedim sorun olmadı , tartıyor. Koltuk kolu malzemesi çok sağlam.Burada önemli olan duvara monte edilme şekli.Ben çelik dubel kullandım duvara 3 adet.
Şehir içinde neden dağ bisikleti tercih ettiğinizi sorabilir miyim? sizi görüntüsü mü cezbetti yoksa arasıra dağ yollarına, off road a çıkıyor musunuz?
Selamlar , Genellikle şehir içinde , sahilde vs. kullansamda ara sıra Kayışdağı , Aydos gibi orman sürüşlerinde ve bazı bisiklet grupları ile Belgrad ormanı sürüşlerine katılıyorum. Ayrıca ince teker city,hibrit veya yarış bisikletlerini daha dikkatli ve özenli kullanmak gerektiğinden tercih etmedim.