Metela
Aktif Üye
- Tepki
- 152
- Başlangıç
- 1984—85
- Bisiklet
- Colnago
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Al normal bir giydiğin ayakkabı yeterli sakın halı saha filan alayım deme günlük kullanımı da olsun. Bunu alabilirsin ileride pedal da takılır.
eli yüzü düzgün bir günlük spor ayakkabı 300 tl gibi fiyatları var bence uygun ileride dediğim gibi mtb kal takıp mtb pedal ile kullanır. Senin soruna gelirsem evet bunlar kilitli pedala uygun.Ağabey bu ayakkabı arkadaşın f/p sınırlarının dışında kalabilir gibime geliyor İleride pedal da takılır dediğiniz, bu ayakkabı aynı zamanda kilitli pedala da mı uygun?
Teşekkür ederim
eli yüzü düzgün bir günlük spor ayakkabı 300 tl gibi fiyatları var bence uygun ileride dediğim gibi mtb kal takıp mtb pedal ile kullanır. Senin soruna gelirsem evet bunlar kilitli pedala uygun.
Al normal bir giydiğin ayakkabı yeterli sakın halı saha filan alayım deme günlük kullanımı da olsun. Eğer sadece bisiklet için alıp kullanacağım diyorsan bunu alabilirsin ileride pedal da takılır.
(link)
Al normal bir giydiğin ayakkabı yeterli sakın halı saha filan alayım deme günlük kullanımı da olsun. Eğer sadece bisiklet için alıp kullanacağım diyorsan bunu alabilirsin ileride pedal da takılır.
(link)
bir tarafı kilitli bir tarafı düz pedal işini görür sanırım.ilk bisikletimde spd-sl pedal var ve rahat bir şekilde kullanıyorum. Şimdi günlük işe gidip gelmeye bir bisiklet daha aldım ama mtb mi yol pedalı mı alacağıma karar veremiyorum. Günlük ayakkabı ile de kullanabilirim bisikletide kilitli pedal ile de. Sizlere sorum günlük ayakkabı ile yol pedalı mı mtb pedalı mı daha rahat kullanılır?
(Yol pedalının yüzey alanı daha geniş olduğundan daha kolay sürülür diye tahmin ediyorum ama karar veremedim)
(alacağım bisiklet corelli goat )
Bu pedalları önerir misiniz, altı düz tabanlı bir bisiklet ayakkabısı ile kullanmayı düşünüyorum. Sanırım rulmanlı değiller bu bir sorun mu ?@19tunahan93 İşe gidip gelmek için kilitsiz yol pedalını kalpiyeli kullanıyorum. Böylece, günlük ayakkabının rahatı (mtb ayakkabıları ağır ve rahatsız oluyor) + kalpiyenin kayışlarını iyi sıkarsan kilitli pedal kadar etkin güç aktarımı. Sağ tarafın kayışını tokalı değil de metal klips takarsançıkarmakta zorlanmazsın. Şu tip hafif yol pedalları işini görür :
266907 dosyayı görüntüle