Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Düz maşa tavsiye

Anexilea

Üye
Tepki
3
Bisiklet
Sedona
Yurtdışından düz maşa almak istiyorum 28 inc şehir bisikleti için. Orta seviye f/p ürünü istiyorum. Düz maşa bulmakta çok zorlanıyorum. Önerilerinizi bekliyorum.

Scudo
Mosso rigid dediğiniz model 26 inc mtb uyumlu sanırım, tam anlayamadım ?

Canondale Quick CX4 maşa nereden bulabilirim, Kendi bisikletleri için üretiyorlar sanırım, parça satışı yok değil mi?

Aslında nişanlımın 40v modeli için bakıyoruz maşayı. Bende sedona 321 var üzerinde Rst rfm-7 maşa var. Kalitesi nasıl bu maşanın? Almaya değer mi?

Teşekkür ederim, dediğiniz modele bakacağım o zaman.
(link) peki bu maşa nasıldır?

bilgim yok ama fiyat arttıkça kalitenin de artacağı kesindir diye düşünüyorum :) mosso size hayli hayli yeter ben biraz sert kullanmama rağmen sorunsuzdu, ağırlığı da 670 gr gibi bir şey olmalı, kullanmadığım maşa hakkında pek bilgi veremeyeceğim, kolay gelsin.

Merhaba; Fazla teknik bilgim olmadığı için yardım rica ediyorum.Trek fx 7.3 bisikletimin maşasında fren ayaklarının girdiği alan hasar gördü.
Üzerinde r7000 fren ayakları olan bir maşa buldum.Uyarmı acaba..?
Teşekkürler
(Fren kolları deore lx)

Piyasada neden düz maşa yok? Olanlar 400den başlıyor ve oldukça kalitesiz. Disk uyumlu düz maşa yapmak neden bu kadar zor anlamış değilim. Sıfırı geçtim 2.el bulmak bile oldukça zor

• Beğen
Tepkiler: oguz169
Geri