Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Düz yolda yaptığınız maksimum hız?

Scudo
Gravel bisikletimle rüzgarsız havada spicer lastikler takılıyken 10 dakika 50/51 kms/s, G-One lastikler takılıyken 45-46 km/s. 10 dakikadan sonra 30 km/s'e kadar düşüyor hızım.

yüksek hızlar her zaman risklidir.bu riski alabilirseniz yapın.bisikletin bakımlı olması şart.herhangi bir yerdeki ufak bir aksaklık kazalara sebep olabilir.dikkatimizin de dağınık olmaması şart.aman dikkat

Shimal Çift amortisörlü dağ bisikleti ile düz yolda radar ölçümüyle 45-46km/h yaptım .

Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: Alprdnc10
Rüzgarsız bugün sprintte 48 km ölçtüm daha da arttırabilirim gibi aşırı kendimi zorlamadım (zorladım ama aşırı değil) not: aero olmayan yol bisikleti

37 ye en fazla çıkabildim ama bu hafta sonu güzel bi rampa inerken hız kaçtı bakamadım en az 50 -60 vardı herhalde ... :harika:

• Beğen
Tepkiler: Lourd ve ulsbyrm
2017 marmara gran fondo 53 km yarışında pedal kesmeden,33.4 ortalamayı yakaladım, aynı etapta 55-59 kategoride yarışan mustafa sevinçel 37.8 yaptı,60 mastırda birinciliği alırken,mustafa dostum kendi katagorisinde birinci oldu,
25 şubatta mustafa dostum antalyada 72 km 'de yarışacak ,60 yaşına bastığı için 60 mastırda,şu anda 3 kişi var,türkiye genelinde 60 mastırda yarışan olmaması benim için sıkıntı,,,,

Screenshot_2018-02-03-15-06-52-697_com.strava.png

kalbimi çaldı, yalancı strava

tek vitesli kontra şehir piskeleti.

Dünyanın en iyi zamana karşı spesyalistlerinden Fabian Cancellara(Spartacus) düz yolda kendi rekorunu 81,5 km/sa olarak açıklamış.

ben 7 vitesli tilt500 katlanır ile çok kısa bir an :) 43km/saat yaptım (stravadan baktım bende hız ölçer yok) genelde 40ı çok zor görüyorum vites yetmiyor çünkü...

e-5 çobançeşme civarı yol bisikleti ile 60'ı gördüm ama tam da düz yol sayılmaz. strava %-1 yokuş gösteriyor.

• Beğen
Tepkiler: Road_Runner
valla hep sürdüğüm rotalarda 55-56 ya çıktıgımı hatırlıyorum (kayıtları muhakkak vardır). 2 tane düzlük var. biri bebek luccayı geçince olan düzlük diğeri de ortaköyü geçerken beşiktaşla arasında olan düzlük. bu yaptıgım hızlara tek başıma çıktım kalabalık bir grup veya araba arkası ile daha yüksek hızlara da çıkılabilir.

Geri