Scudo Sports

E-Sporcular Başlığı

@Kerem Groims
Teutons'ların town center'larının +2 atak gücü ve +5 menzil özelliği var. Sırf town center'larından dolayı bile teutons oynamayı seviyorum. Fakat özel birimleri olan teutonic knight'lar da okçulara karşı oldukça zayıf ve goth'lardaki gibi agresif ve hızlı oynama imkanı vermiyor. Bir de teutonic knight'lar bire birde her ne kadar yenilmez gibi görünse de Cataphract'ların piyadelere karşı bonusundan dolayı dayak yiyor :D

Scudo
Şirketten 3-4 arkadaşla birlikte Age Of Empires 2:HD oynuyoruz steam üzerinden. Genelde random map, random ırk oynuyoruz, ama ırk seçmek isteyene de hayır demiyoruz :) Seviye olarak da steam rank'imiz 1600 civarı, ama bu dışarısı ile pek online oynamamamıza da bağlı olarak olması gerekenden yüksek, normalde 1400 civarı rakiplerle başa baş oynayabilecek seviyedeyiz. Steam'de kullanıcı adım mustafasimsek84, arkadaş olarak eklerseniz birlikte oynayabiliriz.
Ayrıca bu aralar HearthStone'a da başladım, mustafa#2274 olarak ekleyebilirsiniz. Ama HearthStone'da hiç iddaalı değilim, henüz tüm heroları açmadım bile, ama oynaması çok zevkli.

• Beğen
Tepkiler: Groims ve E.E
2 aya 18'ime giriyorum lol takımı kurulacaksa katılabilirim :ssrtcbya:

@PeeKay
En sevmediğim 2 hero slark ve meepo :)

@PeeKay
Slark rakip olunca sevilmiyor hocam :D :D

Bende Uzunca bir süre Knight Online 2 Yıl kadar Cabal Online 2 ay kadar da LOL oynadım. Şimdi ise ne vaktim nede hevesim var :)

Şuan LoL'de Gümüş 3'e çıkmak için uğraşıyorum:D:D

@PeeKay Dota2 de oynadım 1 yıl kadar, onu da bırakmış bulunuyorum :) Fun gamelere gelebilirim ama feci paslanmış durumdayım. Refleksler ölü, herşey unutuldu :D

10698418_715651301842947_9041058853378461542_n.jpg

Bizim takım kuleye 1 kere bile vuramadan oyun kazandığı oyun :D Adamların Tower Damage = sıfır(0) :D:D
Efsane oyunlardandı :eek:

league of legends ci ler eklesin 18 değilim ama oynuyorum isterseniz takım kurabiliriz

cs go oynayanlar bana bir mesaj atsın, haydi sabahlar olmasın :)

işten güçten vakit buldukça akşamları cs:go oynuyorum, genelde rekabetçi oynuyorum 5 kişi toplaşıp bam bam yapabiliriz aslında :)

• Beğen
Tepkiler: E.E
Geri