Scudo Sports

eBay hakkında yardım

Cosmic camel

Aktif Üye
Tepki
71
Bisiklet
Diğer
Merhaba arkadaşlar daha önce hiç yurt dışından alışveriş yapmadığım için bu işler nasıl yürüyor bilmiyorum. Sizlere küçük bir sorum olacak. Aşağıdaki linkteki bisikleti alsam kargosu falan bana maliyeti ne kadar olur tahmini birşey söyleyebilir misiniz ?

(link)

Scudo
bunu alamazsın. elden satış sadece...
zaten açık arttırma bu fiyatla bitmez. son yarım saatte asıl teklifler gelir.

Çok teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için elden satış olduğu ve açık artırma olduğu nerde yazıyor ben bu işlerden pek anlamıyorum :)

Şu an açık arttırmada. Ayrıca şu an Türkiye'ye gönderim seçeneği bulunmuyor...

Açık arttırma olduğunu "Current Bid" ibaresinden anlayabilirsiniz. "Place Bid" butonu da teklif ver manasında...

@Halil EROĞLU

yaa uzun zamandır buna benzer bi kadro arıyordum sonunda buldum dedim o da açık artırma mı çıktı şimdi :) teşekkürler yardımınız için :)

@İBRAHİM HALİL KILINÇ

Çok teşekkürler ibrahim bey umarım uygun fiyata bi tane bulurum

@İBRAHİM HALİL KILINÇ

aldığı fiyata gelmesi için pek de yeterli değil sadece ücretsiz kargolu olması.
ebay'den alınan ürünlerde kargo ücreti varsa da ürün bedeliyle beraber hesaplanıp sipariş verilirken ödemesi yapılır, teslimat sırasında ek bir kargo ücreti ödenmez.
mesela ben pedallarımı $5 kargo ücreti ile aldım, bu bir sorun yaratmaz.
ama sipariş tutarı €75 üzeriyse bu sefer kargo ücreti olmasa bile vergi ödemesi gerekebilir gümrükte kontrol edilip takılırsa.

ayrıca aynı ürünler "buy now" fiyatları $30-35 arasındayken $15-20'ye açık arttırma kazanılabiliyor kolaylıkla. açık arttırmada girdiğiniz değer ve kargo ücretinin toplamından daha fazla ödeme çıkma riski yok(gümrükte çıkabilecek vergi dışında)

Geri