Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Ebaydan bu kaskı almayı düşünüyorum. Nasıldır?

Murat Ceyhan

Aktif Üye
Tepki
23
(link)

Görüşünüzü almak istedim. Ayarlanabilir olduğu yazıyor. Ben özellikle sarılı olanı beğendim ama burada bir bisiklet mağazasından prowell falan mı alsam yoksa bunu mu alsam karar veremedim.Yazın sedona marka aldım bir tane mağazadan.Çocuk kaskı gibiydi pek hoşuma gitmemişti.Şimdi bari daha ucuza bunu alayım diyorum.Nasıl sizce ?

Scudo

Kullanım alanı ve kalitesi için bir şey diyemeyeceğim ama gönderiler için sadece Çin'e ship ve kapıdan teslim bilgisi girilmiş, worldwide ile fiyatında bir hayli değişiklik olacaktır, satıcı ile görüşmen gerek.

kasklar kafadayken nasıl göründüğü anlaşılıyor bende sedona kaskı aldım dışarıdan görünüşü iyiydi kafada çok kalın duruyor bence deneyip alın.

http://www.ykbike.com.tr/images/IMAG0044.jpg

• Beğen
Tepkiler: Bülent ÖZER
Kalın durması estetik dışında koruyuculuk açısından dezavantaj oluşturmuyorsa bence çok da önemli bir husus değil. Hem moda hem dayanıklılık istendiğinde fiyatların nerelere uçtuğunu görüyoruz. Sadece dayanıklı ama görünüşü pek iç açıcı olmayan ürünlerin fiyatları oldukça uygun oluyor. Bu arada arkadaşın dediği gibi ürün kargo ücretiyle beraber epey bir ücret tutacak...

http://imgim.com/dsc_0267.jpg

Şu anda memnun olmadığım kask bu.Şekli çok acayip kafada yuvarlak duruyor.
Gönderim konusunda sorun yok.Türkiyeye yolluyor.Çok pahalıda değil 12.98 $ kargosuyla birlikte.Burada prowelller 55den başlıyor.Daha başka iyi markalarda da fiyat artıyor.
Koruma konusunda fark varmıdır bilmiyorum ama çok fark olacağını düşünmüyorum.Çin malı olması bi önyargı oluşturmuyor da değil.

evet yaklasık 25 tl ye geliyor satıcı cakallık yapıp ilan secenekleri arasına zil ekleyip onun fiyatını dusuk yazmıs kask rengi secnde fiyat artıyor. görntü olarak kötü değil beyendim bir çok sedona kaskdan güzel duruyor. bi tek arka desen kısımları boyasız strafor o kötü ama 25 lira için çok iyi prowell kaskların mesala darbe teknolojisi vesair sitesnde dolu yazı var buda illaki dayanıklılığını iyi kılan faktörler. ama bunuda adam bodoslama yapdı die korumuycak değil. illa iyi kötü bi mühendis ilgilenmiştir heralde :D

@Murat Ceyhan

Kask fiyatı kadar (yani 7 $) bunun bir benzerini ben çinden almıştım, basit seviyede bir kask. Başınızda hiç kaskınızın olmamasından iyidir, ürünün göönderi kısmında Türkiye'ye Free shipping yazıyor. Kargo ücreti veya başkaca bir ücret yok. Ne yazıyorsa ona gelir. Benim tavsiyem ödemeyi pay pal üzerinden yapın hiç bir problem yaşamazsınız. Birde kaskın hiçbir ağırlığıda yok biraz büyükçe zarf gibi bir paketin içinde ev adresinize kadar gelir.
ür

Paypal ile almayi dusunuyorum zaten baska care de yok :D, 13 dolar olacak 25 lira gibi bi fiyat daha önce dealextremeden ve ebaydan bazi urunler almistim o konuda siteye guveniyorum da , cok adi bir sey cikar mi acaba diye dusunuyorum. Korkum o yönde sadece

Daha önce Çinden kask almış biri olarak kesinlikle tavsiye etmiyorum 25-30 liraya forumdan alacağınız ikinci el markası belirli kaskın koruması çok daha iyi olacaktır.Benim aldığım kask da görüntü olarak hiçbir kusur yoktu ama kullanılan köpük veya adı ne ise ana maddenin kalitesizliği çok belli idi.

Ayrıca kendi şahsi düşüncemdir bisiklet donanımından daha çok para harcanılması gereken kısım kıyafet ve koruma aksesuarlarıdır.Yıllarca bisiklete para harcarken kıyafet ve kask aydınlatma gibi ürünlerde ucuza kaçmış biri olarak son 2 yıldır kullandığım kıyafet ve aksesuarların hepsini orjinal alıyorum aradaki farkları kelimeler ile anlatmanın imkanı yok.Piyasa incecik sünger pedli tayt forma takımları - uyduruk rüzgarlıklar -uyduruk kasklar ile doldu taşıyor fiyat makul diye de alıcı buluyor.Bu şekilde emitasyon ürün almaktansa bir defa orjinalini alıp yıllarca kullanmak daha mantıklı ve daha sağlıklı.Ayrıca güvenlik ekipmanında asla şaka olmaz hayatınızda bir defa işinize yarayacaktır onda da keşke şöyle olsaydı dememek lazım.

Paramı biraz daha biriktirip ebaydan bell marka bir kask almaya karar verdim.Çin malından vazgeçtim.Acelem yok şu anda yazın lazım olacak bana daha çok

Geri