Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Edirne Cumhuriyet Bayramı 8. yol yarışı

Pekte alçakgönüllü kereta

Scudo
@yunakre

adamım favori mtb canavarı ,yolcu olarak onu dikkate alırım ....bu adamımız baş yarar :harika::harika::harika::harika::harika::harika:
edirne başarısı tarihe geçti...kaçış grubunda ondördüncü tek mtb' li.:harika::harika::harika::harika::harika::harika:

offf biliyorm o yokuşu ben iptal abi :D
geçen Edirne yarışın ertesi günü çıktım üstüne koşuya gidiyordum öldüm abi ! :)

@yunakre

yunus küçük bebek eğimi değil ötekisinden çıkacağım..,,,,ora kolay sonda anlık 21...

(link)
(link)
bura kolay...

@yunakre hocam yunanistanda da dedikodun çıkmış, nasıl olur ya diolar hala bana :D

@yunakre

ama ora sonda 5-6 metre uzunluğunda belki biraz daha fazla ,şubatta çıkmıştım iyi ısındık yahu..

@yunakre

meşhur oldun yunus....:harika::harika::harika::harika::harika:

Şu başlıktaki cümle düşüklüğü, her gördüğümde beni kahrediyor. Keşke dilimiz konusunda bu denli hassas olmasaydım.

@Kudret Kurtcebe abi Bebek parkı koşu başlangıç noktamızdı kış sezonu Boğaziçi Üni Uçaksavar pisti oldu . Bebek parkın solundan yukarı bir yol çıkıyor epeyce uzn ve bi hayli dik bahsi geçen yokuş orası dimi ?

@yunakre

benim dediğim yer tam bebek durağın ora,oradan tırmanmaca ..

https://scontent-otp1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/11846663_1021928224506418_4883784802548820052_n.jpg?oh=ee1ebf768bf4197965a5acfffb8a8fbb&oe=58926875

bura sona doğru...

@Kudret Kurtcebe.. Kudret abi işin gerçeği, bu hafta arka aktarıcı, ruble ve aktarıcı kollar gelecek Cumartesi bir bakım sürecine giriyorum. bu sancılı dönemi atlatmaya çalışıyorm . ama o yokuş için çok pis planlarım var inşallah

Konuyu hortlatalım bakalım. 2017'de 9.su yapılması planlanan yarış tarihi 22 ekim olarak açıklandı. Kayıtların açılmasını merakla bekliyoruz bakalım :harika:
@Wasabie dostum bu sene de görev alacaksın değilmi yarışta. Bize aktarmak istediğin yeni bir bilgi varmı :D

@ceycey84
Aynen hocam cip sistemi ve diger masraflar için sponsor arayışına başlayacağız bayramfan sonra

• Beğen
Tepkiler: tırıvırı.
Geri