Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Edirne Cumhuriyet Bayramı 8. yol yarışı

Scudo
@Wasabie trafik durumu nasıl olacak peki? Tek şerit mi kapanacak, eskort araç olacak mı?

yarışa katılanlardan ücret alsanız,bu ücretide ödül olarak verseniz daha çok katılım olur hemde ödül almış olur dereceye girenler

@Serkan Mıstınoğlu canım kardeşim işde aslında güzel bişey sonuçta katılımcılardan alınan para,yarış koşana gidiyor artık torku morku kim gelirse kapsın abi ne güzel teşvik,hiç olmasa sporcu cebine giriyor katkı yarıdım.

Kısa bir süre önce yol bisikletimi sattım ancak şehir bisikletimle eğlence amaçlı katılmak istiyorum. 27-30 arası ortalama tutturuyorum genelde. Katılmamda sıkıntı olur mu?

@Wasabie kesin kayıtlı listesi açıklandı mı acaba..

@lealtad
Bu aksam aciklicaz listelerde yanlışlıkla tekrar kayit yapanları duzelttik 214 kisi kayıt oldu su ana kadar

Siteye upload ettik mesai den gelecince buraya da upload edecegim

• Beğen
Tepkiler: lealtad
Öylesine turlamak amaçlı katılabiliyor muyuz? Mesafe uzun çünkü Oğulpaşa köyü ayrımına kadar gidip dönerim kendi açımdan.

Kayıtların devam ettiği organizasyonda mevcut katılımcı listesini yaşa göre kategorize ederek, filtre ekledik. Güzel de oldu. [emoji108][emoji119]

(link)

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

arkadaşlar bu hafta dedeağaç bisiklet takımı kayıt olacakmış, bu hafta son dakka kayıtları ile sayının 250-260 lara çıkacağını öngörüyoruz :) şu an zaten 230 kişi civarı kayıt oldu

bazı yabancı sporculara baktımda yanlız baya sağlam sporcular geliyor,yani aktif yarış koşan continenntal takım sporcuları baya baya var güzel bir iş başarmsışsınız vala.

hattda şu an dünya şapiyonasına katılan isimler bile gördüm listede oh mis :D

@Wasabie Hocam mesafe kabaca 70 kilometre süre 2 saat, doğru mu anlıyorum? 2 saat içinde parkuru tamamlayamayan araca alınıyor değil mi?

@Onat G. Geçen senenin birincisi. Mesafe, rakım, rota hakkında bi nebze bilgi verir..
Screenshot_2016-10-11-13-52-27.png

• Beğen
Tepkiler: Onat G.
242 kişi oldu,
evet yaklaşık 2 2.5 saat içinde bitirme niyetindeyiz, belli bir sürenin altına düşünlere ya araca alacağız ya da trafiği salacağız yanlarından. çünkü geçen sene tam arkamızda 10 km kuyruk olmuştu, tek bacakla katılan arkadaşı referans aldık en sonda.
lütfen katılacak arkadaşlar, arkada süpürge araçtaki arkadaşlara biraz anlayışlı davranmasını rica ediyoruz, geçen sene birisi anama bacıma küfür etmişti.

Dosyalar

• 1.jpg
    1.jpg
    118 KB · Okunma: 22
  • 2.jpg
    2.jpg
    113,8 KB · Okunma: 18
  • 3.jpg
    3.jpg
    114,8 KB · Okunma: 17
  • 4.jpg
    4.jpg
    114,8 KB · Okunma: 18
  • 5.jpg
    5.jpg
    107,1 KB · Okunma: 17
  • Beğen
Tepkiler: evrenozbilen
@lealtad Hocam keşke birinci değil de sonuncunun verileri olsa. Benim derdim araca alınmamak için nasıl bir performans sergilemem gerekiyor onu hesaplamak. Gelip araca alınmak üzer :(

@Wasabie Hocam, 2 saat ile 2.5 saat arasında benim performansım için bir eşik değer var. Ortalama 35 km/saat ve 28 km/saat gibi. Verilerimi ve özgüvenimi ölçüp karar vereceğim. Kayıt için son gün nedir?

• Beğen
Tepkiler: lealtad
Cuma gecesi bitiyor. 285 kişi oldu bugun itibarıyle türkiyenin en buyuk amatör yol yarışlarından birine ev sahibi olmanın mutlulugu icerisindeyiz!!

• Beğen
Tepkiler: evrenozbilen
Geri