Scudo Sports

Edirne

Scudo
merhaba. bayramda kırklareli'den erikli sahiline küçük bir tur düzenleyeceğim. erikli'de kamp kuracağım. katılmak isteyen olursa beklerim :)

Ben de merak ettim devam ediyorsa yapalım diycem ama yeni bisiklet almam lazım ilk önce :$

Edirneye geliyorum üniversiteye önümüzdeki ay. Bir grup oluşturup geziler düzenlersek hepimiz için iyi olur.

Arkadaşlar herkese selamlar kısmetse yarın yani 14.05.2017 günü çorludan edirneye gitmeyi düşünüyorum bu rotada yolculuk yapan varsa tecrübelerini benimle paylaşabilir mi teşekkürler.

Merhaba arkadaşlar,

Tekirdağ'dan Edirne'ye gitmek istiyoruz da, önce Tekirdağ'dan Muratlı'ya bisikletle geçip ordan "Halkalı - Edirne Treni'" ile Edirne'ye geçmek istiyoruz. Ancak trene bisiklet alırlar mı almazlar mı net bilgiye ulaşamadık. Bilenler bir aydınlatabilir mi acaba ? :)

@sefakayhan Geç bir cevap olacak lakin. Furgon Vagonları olmadığı için (Kargo-Yük) alamıyorlar. Bazı istisnai durumlar oluyor ama denemek size kalmış.

Öncelikle selamunaleyküm . Edirne cumhuriyet bisiklet yarışına katılacak olan var mı ? Biz iki kişi gideceğiz ben yarışıcam bir kişi de izleyici olarak gelecek . Ben kendime otobüs buldum ama diğer kişiye bulamadım . Yardımcı olabilecek birisi var mı acaba ? Kendi aracıyla gidenler bir kişilik boş yer varsa götürebilirler yada kulüp olarak katılacaklar otobüslerinde 1 kişilik boş yer varsa yardimci olursanız çok iyi olur . Yani her türlü yardıma açığım ...

Merhaba arkadaşlar uzun zamandır düşündüğüm edirne-gelibolu turuna başlama fırsatım olacak. Acaba daha önce bu rotada tur yapan var mı rota hakkında bilgi veren olursa memnun olurum. Katılmak isteyen olursa daha iyi olur.

@Hakanalkan

Bu yaz tur değil ama tek günde Gelibolu'ya gittim. Edirne Gelibolu arası 180km; Maltepe,İbriktepe ve Koru Dağı dışında düz bir yol. Molalarla birlikte 7 saatte varmıştım. Yol olarak da E87'den dolanmadan gittim. Yol oldukça iyi ve emniyet şeridi geniş. Dolanarak giderim dersen o konuda bir fikrim yok :) Yol üzerinde Havsa (kavşaktan girip girmemek sana kalmış), Kırcasalih, Uzunköprü (kavşaktan girip girmemek sana kalmış), Keşan var. Konaklayarak gitmek istersen buraları değerlendirebilirsin ya da köy yollarını kullanarak dolanarak tur da atabilirsin ama konu ve güzargahta hiç bilgim yok.

@ndhakara
konaklayarak gideceğim köy yolları güvenli mi acaba

19-21 Haziran 2020 tarihlerinde Arda Bisiklet Derneği (ARDABİS) tarafından 2.Uluslararası Üç Kapı Bisiklet Festivali düzenlenecektir. Festival ile ilgili detaylar (link) sitesinden ilerleyen tarihlerde yayınlanacaktır. Katılımlarınızı bekliyoruz.

Merhaba
acaba yurt dışı turlarınızda oluyormu.

Tabi, gelecek sene Tuna Nehri'ni takip eden bir turumuz olacak. Muhtemel tarih Temmuz olarak düşünüyoruz. İnternet sitemizden takip edebilirsiniz. (link)

Merhaba. Festival rotası ile ilgili kısa bir bilgi alabilir miyiz? Kaç km olacak?

Geçen sene üç gün boyunca 175 km.lik bir güzergahta gerçekleştirdik. Çok keyifli oldu. Yurtdışından da katılımlar vardı. Sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyarız.

Merhaba Edirne Uzunköprüden bende Mert Şeker Mali Müşavir adayıyım pedallamaya çocukluktan beri benimsemiş biri olarak böyle topluluğun olması çok güzel memnun oldum :)

Geri