Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Efetelekomtic (Efe Bisiklet Ankara)

amasseia

Forum Bağımlısı
Tepki
3.706
İsim
Ali
Başlangıç
1996—97
Bisiklet
Mosso
Bisiklet türü
Yol bisikleti
Hem kendi sitelerinde(efebisiklet.com), hem de Çiçek Sepeti ve PTT AVM üzerinden sattıkları stoğu olan bir ürünü daha uygun fiyatlı olduğu gerekçesiyle PTT AVM üzerinden sipariş geçtim.

Sipariş hemen onaylandı ve ürün "hazırlık aşamasında" notu düşüldü.

4 gün boyunca siparişimi sabırla kontrol etmeme rağmen ürünün hâlâ "hazırlık aşamasında" olduğu yazıyordu.

Bunun üzerine firmanın telefonunu bulmaya çalıştım. Zor da olsa buldum bir telefon fakat defalarca aramama rağmen bir karşılık bulamadim.

PTT AVM üzerinden satıcı ile iletişim kurulamadigi için Hepsiburada üzerinden satıcıya ürünümün neden gönderilmedigini yazdım.

Ürünün stokta olmadığını o yüzden gönderemediklerini söylediler ki siparişi iptal bile etmemişlerdi hâlâ.

Bunun üzerine, aldığım sitede daha uygun fiyatlı olduğu için göndermek istemediklerini, kendi websitelerinde ürünün stoklu olarak göründüğünü ve farklı sitelerde de aynı ürünün satışının devam ettiğini, yaptiklarinin esnaf etiğine uymadığını, müşteri memnuniyetini onemsemediklerini ilettim.

2 gün cevap vermeyip daha sonra " yardımcı olmak istediklerini ama çok üzgün olduklarını" yazdılar.

Ve ürün kendi sitelerinde ve Çiçek Sepeti üzerinde hâlâ satışta!

Terbiyesiz, efnaflık nedir bilmeyen, karşınızda muhatap bulamayacağınız bir firma.

3-5 lira daha fazla verip daha güvenilir bir firmadan almak gerekiyormuş, bunu tekrar deneyimlemiş oldum.

Scudo
Efebisiklet üzerinden çeşitli alışverişler yaptım. Moon vortex pro 1300lümen, el ve ayak pompası, gidon bandı sargısı gibi kargolamada sorun yaşamadım fakat iletişim konusunda çok sorun yaşadım. Telefonlarını kesinlikle cevap vermez, instagram üzerinden de cevap vermez. Fiyatlandırma açısından en uygun sitedir lakin dediklerinize katılıyorum. İletişim sıfır.
İşin komik yanı HB de 350 tl ye sattığı pompayı kendi sitesinde 470 tl küsüre satıyor güncelleme yapmıyor.

Ben uygun fiyata r7000 kasetli bir elite suito aldim nn11 uzerinden. Fiyatı emsallerine göre iyiydi gerçekten. Ama ürün kasetsiz geldi. Iletişim problemli gerçekten, bulduğum numaralardan ulaşamadım. Ama n11 de yorumlara sorunu yazınca hemen dönüş yapıldı. Hiç sorun olmadan eksik kaseti temin ettiler ve direk adresime postaladılar. Hatta bana telefon ve mesaj ile ulaşıp resimler gönderip kaset dişli sayısı konusunda fikrimi sordular. Dürüst ve düzgün bir satıcı. Sadece insan problem yaşayıp ulaşamayınca biraz husursuz oluyor ama alışveriş yapılabilecek düzgün ve sorun çıkınca çözmek için canla başla ilgilenen bir satıcı.

• Beğen
Tepkiler: suat akman
Ben de elite tuo aldım aynı yerden ve iletişimle alakalı sorun yaşamaktayım
gönderim de hala yapılmadı umarım yapılır.

Siteden ulaşamıyorsanız HB ve N11 platform mağazalarından soru olarak yazın.

• Beğen
Tepkiler: Necati Nalçacı
Düzgün satıcı diyebilirim, xlc spd sl pedal almıştım, problem yaşamadım (N11 Üzerinden aldım)

Hızlı kargo beklentisi varsa almayın, kendi websitesinden siparişim bir haftadır çıkmadı 😩

• İnanılmaz
Tepkiler: oscak41
Geri