Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Eğirdir Olimpik Triatlonu kayıtları ve detayları

m6rk

Daimi Üye
Tepki
157
Arkadaşlar bu yarışla ilgili detaylı bilgi nereden edinebiliriz? Federasyon sayfasında sadece isim ve tarih var. Son kayıt ne zaman? parkur haritası var mı? Zeynel bizi kötü alıştırdı haritalara ve detaylı açıklamalara filan :)

Scudo
@m6rk

(link) ………….adresi ana sayfasından

EĞİRDİR TRİATLONUNA DAVET

başlığı altındaki

Duyuru …………………………….lar bölümünden

EĞİRDİR TRİATLONUNA DAVET

Eğirdir Triatlonu Yarışma Talimatı

konu başlıklarına girerek tüm tedayları öğrenebilirsin..

Detayları buraya alıntı yapmadım..O kadar kolay olmasın her şey..Adresi verdim..İlgilenen açar okur bi zahmet..

Aslında bunun gibi biçok bilgiye , " google " da arama yaparak ulaşmak çok basit, şu an benim yaptığım gibi..

Gençlerin araştırmacılık isteksizliğine tanık oldukça üzülüyorum doğrusu..
Ama Zeynel gibi arkadaşlar da var, az da olsa..:)
Umarım diğer gençlere örnek olur..

.
.

Öncelikle teşekkür ederim.

triatlon.org sayfasını defalarca kontrol etmiş ve herhangi bir bilgi bulamamıştım. Bugün bu konuyu forumda sorayım dedim, hatam son bir kez daha federasyon sayfasını kontrol etmemek oldu. Fakat ender güncellendiğini bildiğim için pek ümidim kalmamıştı. Bu bilgiler son 1-2 gün içinde konmuş olmalı.

'Gençler'le ilgili endişelerinizi paylaşıyorum, fakat ben o bahsettiğiniz grupta değillim. Tekrar teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: naz34
@m6rk

:)

sevgili kardeşim
Gençlerin araştırmacılık isteksizliğine tanık oldukça üzülüyorum doğrusu.., diyerek senin de bu guruptan olduğunu varsaymadım aslında..
Bu sözüm bir genellemeydi..

Ayrıca o guruptan olmamana çok sevindim..:)

Takip ettiğim forumlarda açılan konuları zamanım oldukça okumaya çalışıyorum..
Benim
"araştırma tembeli " diye tanımladığım bu kişilerle inan çok sık karşılaşıyorum ..

Karamsar değilim gerçi
çünkü,
merak edip, araştırıp, edindiği bilgileri paylaşan genç arkadaşların varlığı ve bunların çoğalacağının umudunu yaşatıyorum içimde..
Senin de herzaman izlenilen, imrenilen, yeni yetişenlerin örnek alacağı biri olmanı dilerim..

Sağlık ve esenlikle kal................

.
.

@m6rk

mark tarih belli :31 temmuz 1 ağustos-olimpik mesafe yüzme limanda yapılacak ,bisiklet konya tarafına sağ tarafın dağ sol tarafın göl olacak m gidiş 5k 5kmgeliş şeklinde koşu bisikletleri limana bırakıp adaya doğru 3 turdu sanırım sağı solun göl arada bir yolda koşuyorsun,kalma yeri standart olarak yurt var yarış yerine bisikletle 10 dk uzakta oarada kalınıyor ücretsiz olarak ,ama çok sayıda şehir merkezinde motel mevcut

konulara girip niye böyle gençler araştırmıyor tembeller gibi yorumlar yapılıyor
arkadaş gayet mantıklı bir şekilde gerekli bilgileri sormuş
burada sorun araştırma yapmayan kişide değil, yarışla ilgili yeterli bilgiyi vermeyen federasyondadır
ülkemizde yapılan diğer yarışmalar için yerel yönetimlerin ya da uluslararası triatlon birliğinin sitesinde bile daha fazla bilgi bulunuyorken bu araştırma yapmayan gençlerin sorunu mudur?
lütfen yorumlarınızı yaparken olayları kavrayınız ona göre yorum yapınız, ben bile federasyonun milli sporcusu olmama rağmen geçen yarışa gitmeden önce federasyonun sitesinde kayıt formunu bulamadım, teknik kurul başkanından mail yoluyla aldım, bu benim araştırmacı olmadığımı mı gösteriyor

Mark umarım yarışa gelirsin, orada görüşürüz
şimdiden söyliyim, zeynelin organizasyonunun kalitesini unut öyle gel yarışa :)

Bu yazıya hiç gerek yoktu diye düşünüyorum :) ..

Forumlarda çok fazla kişinin , araştırma zahmetine girmeden basit ve gereksiz sorularla, soru kirliliğine neden olduklarını gördüğüm için, bu konu başlığı altında bu duruma dikkat çekmek istedim..:in:

Benim m6rk' a hitaben yazdığım yazıdaki tırnak içinde belirttiğim " araştırma tembeli " cümlesi bir genellemeydi... Zaten onun bana yazdığı cevap üzerine biz birbirimizi anladık..Problem yok yani..

Senin bunu anlayamadığına üzüldüm...
" lütfen yorumlarınızı yaparken olayları kavrayınız ona göre yorum yapınız" demişsin ya.. Bu durumda ben de sana aynı cümleyi yazmak durumundayım...:)
"

Ama senin milli sporcu kardeşlerimden biri olduğunu öğrenmiş oldum bu vesile ile.. Başarılı bir sporcu , örnek bir genç olarak izlenmeni dilerim..

esenlik ve sağlıcakla kal.....

.
.

Selamlar,
Eğirdir'e İstanbul'dan giden ve aracında bir kişilik yeri olan varsa çok sevinirim. Benzine ortak olurum, şöförlük de yaparım. Yarış sonrasında Kayseri'ye gideceğim için dönüşte katılamacağım ama...
-levent

@levo_redkid

otobüs denen bişey var levent :)
perşembe akşamı 23.00 ataşehir den kamilkoç arabasına binecem
gelecek olursan haber ver

Eğirdir Triatlonu İle İlgili Önemli Duyuru
8. Eğirdir Triatlonu Yarışmalarına katılacak olan sporcu, idareci,antrenör, hakem ve diğer görevlilerin ödemeleri Federasyon bütçe imkanlarının kısıtlı olmasından dolayı merkezden yapılacaktır.

EĞİRDİR TRİATLONU İLE İLGİLİ İRTİBAT BİLGİLERİ

Bayram YILMAZTÜRK
0530 463 0548

gideceklere ek bilgi,her zaman olduğu gibi sanırım kalma yeri olarak yurt ayarlanacak,ayrıca şehir merkezinde çok sayıda pansiyon türü konaklama yerleri mevcut.

@duyguny

Benim Kayseri'de bir yarışma daha var haftaiçi, pazartesi ona yetişmem lazım. Isparta-Kayseri otobus saatleri çok abuk sabuk oldugu için iptal ettim Egirdir'i. Arabayı da tam zamanında satmışım :(

Size iyi yarışlar, umarım eğlenceli geçer :in:

@levo_redkid

ne yarışı koşucaksın levent,ayrıca ıspartadan , o yöne giden kulupler varmı bir araştır istersen belki bulursun bir yol,eğirdiri kaçırma derim,parkuru hem zorlayıcı hemde zevkli:)

@Fırat Dizman

yamacparasutu turkiye sampiyonasi ... :eek: :eek: :eek:

egirdir'in parkur methini duydugum icin, ayrica eskiden beri baska nedenlerle cok gittigim biryer oldugundan ozledigim icin istiyordum, ama artik baska sefere :eek:

Geri