Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Eğitim amaçlı, düşük eğimli Velodrom (Maltepe Dolgu Alanı)

@Sefa
Motosikletlileri kastediyorsanız-mobilde linki göremedim- pazar günduz pek gelmiyorlar ben hiç görmüyorum.

Scudo
Motorluların çift tekerlekli olanlarına ben henüz denk gelmedim ama bir başkası, veledromda araba yarışına denk gelip onları videoya almış. :)

Bu kadar küçük bir alanı kısmi olarak yenileyebilmeleri üzücü, umarım yamalı yolda sürmek bize eski halini aratmaz İrfan Hocam.

• Beğen
Tepkiler: lrfan
Bu kadar küçük bir alanı kısmi olarak yenileyebilmeleri üzücü, umarım yamalı yolda sürmek bize eski halini aratmaz İrfan Hocam.

Yama işi üzücü, yine de sonucu görmek lazım. O kadar araç ve ekipman ile girilmişken tümüne atsalar keşke

Komple yenilemenin 5 milyon lira maliyeti olduğu söylenmişti. Eğer rakam doğru ise aslında verilebilirmiş.

• Beğen
Tepkiler: AeroKnight
Bekleyip görelim sonuç ne olacak pek iyi bir şey çıkmayacak gibi. İnşallah şaşırız

Sevindim, en kısa zamanda sürerim orada.

Şu an çalışıyorlar. Tamamını asfaltlamayacaklar kısmi yama yapacaklarmış, öyle dedi çalışan usta.

Düzensiz yerleri kazıma işlemi yapılacak mı peki? Alttaki asfaltın kalınlığı nedir, traşlayınca altına kadar ulaşacak şekilde bozulmuş olabilir mi?

Evet tıraşlama da yapıyorlardı ben gördüğümde

• Beğen
Tepkiler: ag249
instagram'da story paylaşan arkadaş zeminin yamalı halinde sürüş yapmış ve eskisinden daha kötü olduğunu söylemiş :bsmagryr:

instagram'da story paylaşan arkadaş zeminin yamalı halinde sürüş yapmış ve eskisinden daha kötü olduğunu söylemiş :bsmagryr:

Bu kötü haber işte, dünden tahminler yanıltmadı :(

• Beğen
Tepkiler: gunerokn
yolarda da öyle oluyor. çukuru kapatıyorlar yama yapıyorlar ama tümsek gibi oluyor.

kim bilir boyamazlar bile, en azından çizgileri eğitim sürüşlerinde kullanıyorduk

Evet korkulan senaryo gerçekleşmiş gibi görünüyor. İyi kötü sürülebilen bir zemin de yok artık. Kimseden danışmanlık alınmıyor mu böyle bir çalışma yapılırken aklım almıyor, üç günlük yol bisikleti tecrübesi olan birisi söyler bu zeminde düzgün sürülemeyeceğini.

• Beğen
Tepkiler: Mtt
Sabah baktım, iş henüz bitmemiş, iş makinaları pistin içindeydi. Tıraşlanmış yerler daha tamir edilmemiş. Kartal tarafındaki dönüşte sanki tam asfaltlama yapılmış gibi gördüm, ama uzaktaydım, zift kalıntılarının içine girmek istemedim.
Akşam fırsatım olursa tekrar bakarım, güncel durumu bildiririm.

Geri