Scudo Sports

Ehliyetiniz var mı?

Scudo
Herhalde benim durumumdan daha ilginci yoktur sanırım. Evet yıllardır bir arabam var ama işin ilginci ehliyetim yok. O işi hanıma havale ettim, sanırım bu yastan sonrada ehliyet almam diye düşünüyorum. Bisikleti 50 li yaşlarinda keşfetmiş şimdi avrupalarda pedallayan ismet abi bana şunu demişti: Yeniden dünyaya gelecek olursam ne araba ne ehliyet alırım bisiklet üzerinden de inmem. Sözün özü tatlı su bisikletçisi degilim radikal bisikletçiyim.

@mehmetsunu Evet aslında sadece canin istedigi gibi yasamak lazim.

• Beğen
Tepkiler: mehmetsunu
Bende 20 yaşımda aldım aldığımdan beri belki 3-4 kere sürmüşüm dür.Kim bilir 23 yaşına kadar kaç kere kullanıcam acelesi yok bence

B ehliyet var da yakıt zamlarından dolayı evin arabasını pek kullanamıyoruz napayım

• Beğen
Tepkiler: Harun.
1999 kasım ayından beri.. :D

• Beğen
Tepkiler: Harun.
18i doldurduğum gibi almıştım. Okula arabayla gittiğimden sürekli cüzdanda durur.

@Soykan U. Okula bisikletle gidilmez tabi hirsizlar her yerde.

Ailemin zoruyla B ehliyet aldım boşuna masraf.

Anket açsaydın iyiydi @Harun Salcı
1 ay sonra 20 yaşıma giriyorum. Ehliyetim yok, almayı düşünmüyorum. Aynı şey araba için de geçerli. Sebebi basit; arabaya ve benzine verdiğim para vergiden ibaret olduğu için. Gerekirse ayağımı yerden kesecek, başımı tavana değdirmeyecek (193 üm) bir şeyler alırım, kenarda durur. (o da vergi ya neyse :snzdglsn:)

• Beğen
Tepkiler: dodurgalı_06
@Harun Salcı

1988 yılından bu tarafa..

Keşke o yaşlarda hayatımdan çıkardığım bisikleti 30 yıldır kullanıyor olsaydım..

Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

1998 den beri ehliyetim var işim gereği nerdeyse Türkiye nin her yerini gezdim ayrıca araba kullanmayı da çok severim özellikle şehirler arası yollarda araç sürmekten çok keyif alırım bisiklet sürmeyi de çok severim :)

ehliyet var.. araba da var.. ancak izmir son yıllarda feci göç aldı ve hızla kalabalıklaştı.. artık haftasonları arabaya asla dokunmuyorum :hihi:

2005 yılında B aldım 2006 yılında bisiklet Grubumuz vardı sinirlenip bisiklet kullanmayı bıraktım sırf bisikletime basit çelik adi Bisiklet dedi diye bıraktım gittim 250 Cc yamaha motor aldım 1 yıl kazasız belasız kullandım. baktım sohbetler muhabbetler ölüyor yolda kişisel ihtiyaç için veya benzin için duruyorsun bisiklet gibi değil çok yakın bi arkadaşım taklaya gelince bende satıp kurtuldum tekrar bisiklete binmeye başladım 2010 yılında değerini bilmediğim marin marka karbon dağ bisikletim oldu o çalınınca mecburen ucuz yollu birşey aldım onunla da uzun yollar 6binkm yaptım kendini elit zanneden içi boş birkaç kişi benim bisikletim şukadar senin ki bukadar bu ne demekse biz bu bayırları Çıkamıyoruz sen en ağır viteste çıkıyorsun hap mı kullanıyorsun demeye getirdiler olayı bende çok kırılgan alıngan bir yapıdaydım o zamanlar bisikleti bıraktım 1 yıl kadar 2013 yılında tekrar başladım

O gün bu gündür arayan değil aranılan adamım ben @Yoldakiyabani istediğin yerden bulursun beni... [emoji77]

P20 Pro CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

B ehliyetim var keşke alırken A ile beraber alsaydım fiyat farkı olmuyordu sanırım olsa bile çok az olması lazım. Şu an tam net hatırlayamıyorum

Geri