Mustafa Zeybek
Bike destroyer
- Tepki
- 5.692
- İsim
- Mustafa
- Başlangıç
- 2016—17
- Bisiklet
- Diğer
- Bisiklet türü
- Dağ bisikleti
İyi forumlar. Boyum 193 ve iç bacak boyum 92 cm civarında. Kullandığım bisiklet XL kadro enduro türünde bir bisiklet. Seat tube ölçüsü 495mm ancak gerek bu tip bisikletlerin seat tube ölçüsünün kısa tutulmasından, gerekse kullandığım kadronun seat tube açısının çok yatay olmasından dolayı kullandığım sele borusu 400mm olmasına rağmen kısa kalıyor. 400mm borunun içeride kalan kısmı 12cm civarında. Daha önceden tüm kadrolarımı seat tube bölgesinden kırdığım için bu kadro da aynı sonla karşılaşsın istemiyorum. Ancak internette yaptığım tüm araştırmalara rağmen bu konuya dropper veya katlanır bisikletlerde kullanılan sele borularından temin etmek haricinde bir çözüm aklıma gelmiyor.
Dropper ihtiyaç duymadığım ve en 1600 liradan ucuza temin edemeyeceğim bir parça. Katlanır bisikletlerin sele borularına biraz baksam da ihtiyacım olan 31.6 ölçüsünde olanlardan hiç bulamadım. Sadece Decathlon' un Tilt120 modellerinde bana uyan bir boru kullanıldığını biliyorum. Bu konu hakkında Decathlon'a mail attım, yanıt bekliyorum. Lazım olan ölçüler 31.6 çap ve 400mm' den uzun olması. Yardımcı olabilecek varsa çok iyi olur. Kadroya bir şey olacak diye seleyi kaldırıp pedal atmaya çekinir haldeyim.
Dropper ihtiyaç duymadığım ve en 1600 liradan ucuza temin edemeyeceğim bir parça. Katlanır bisikletlerin sele borularına biraz baksam da ihtiyacım olan 31.6 ölçüsünde olanlardan hiç bulamadım. Sadece Decathlon' un Tilt120 modellerinde bana uyan bir boru kullanıldığını biliyorum. Bu konu hakkında Decathlon'a mail attım, yanıt bekliyorum. Lazım olan ölçüler 31.6 çap ve 400mm' den uzun olması. Yardımcı olabilecek varsa çok iyi olur. Kadroya bir şey olacak diye seleyi kaldırıp pedal atmaya çekinir haldeyim.