Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

el yapımı 6 kişilik bisiklet

Scudo
@KevSerSeri
anladım çok güzel yani şanşlısınız çok güzel turlar yapıyorsunuz ben foruma üyeyim organizsayonlara bakabiliyorum

Biisklet süper yaaa
TAmı tamına 6 beygir ile çalışıyor :D Birde bu aleti sürmek için adam toplamak lazım maç yapar gibi.6 kişi azmı? TRafikte sürdügünüzde etrafınızdan nasıl tepkiler alıyosunuz?

• Beğen
Tepkiler: BuRroM
ben buna altı ceker bisiklet derim yolda kalmaz tam altı beygir

@bisikletcanavari

abi yeşilyur- yeşilköyde sasırtmadıgımız adam kalmadı :D cok degisik tepkiler geliyor hele bugun bi cafenin onunden gecerken bi adam saskınlıkla " nası ya???:eek: " dedi 6 kişi bi basladık gulmeye :D binmek isteyen cok oluyor fakat bi kac kere denedik dengeyi tutturamıyolar o nedenle baskasını bindirmiyoruz.

Yaaa harbi harbi merak ettim bu bisikletin biraz daha ayrıntılı fotoları varsa koyarsanız sevinirim.Bide zincir olayı fln nasıl tam çözemedim.6 tane küçük kadroyu kaynatarakmıı yaptınız nası yaptınız?

@bisikletcanavari

aynen onun gibi bişey oldu. şuanda bisiklete vites sistemi , yeni frenler , farlar takılıyor bisikletin en son halini 1 hafta icinde yeni resimlerle göstericem

Timsah yürüyüşünü andırıyor, sizleri sanırım Yeşilköy sahilde gördüm ama o sırada bisikletimden uzaktaydım. Bi ara gelir sohbet ederim :)

acaba bu bisikletle ne kadar hıza ulaşıyorsunuz merak ettim şimdi saniyede 6 pedal çeviriyorsanız baya bir hızlı olmalı bu makina
ne düşündüm biliyor musunuz en önde oturuyor olup önünü kaldırsak bu bisiklette düşünce ne olur bilmiyorum herhalde bir binanın ikinci katından düşmüş gibi oluruz !!! b:):):)

süpermiş gerçekten,
ama olası bir durumda altısınında inmesi ihtimali güldürdü:)

@KevSerSeri

aynen katılıyorum baya 4*4 gibi birşey yahu direksiyonun başına bi kere geçmek isterdim arkayada body salonundan ayak kasları kuvvetli beş adam oturtucan oh valla dumansız performas beş çeyrek insan gücünde bisiklet :D:D:D:D

Herşey iyide bunu jantlarının yamulmaması için 5 katlı olması lazım:) 6 kişi ve bisiklet 500 kilo gelse jant başına düşen 250 kilo oluyo bu ağırlığada hangi jant dayanır bilmem bu arada alet kaç kg bilen varmı

Geri