Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

El yapımı hakiki deri gidon bandı

Scudo
Ben satin almadim Erdoganlardan verdiler ama internette de satiliyor. Kargoya deger mi bilmiyorum...

Çok güzel bir çalışma ve iyi bir fikir ben bir değişini buldum oto döşemeciden atıl durumda her renk suni deri (ama kalın olanlardan) sardım gidona terleme yok kaymasın diye içden çift taraflı yapışkan bant kullandım gayet güzel oldu.

@ahmtayd
Derici olarak yazayim.Deri gozeneklidir teri emer ve isiyivstabil tutar.ter yapmaz.emitasyon degil hakiki der icin.

ben kendiminkini sizle paylaşayım eski bir deri montu annem etek kısmından 25 cm civarı kesmişti galiba gerçek deri değil ama pahalı bir markanun montu çok kaliteli bir imitasyon deri şeritler kesip uç uca ekledim ve eski gidon sargımın üstüne sargım şu anda hem daha rahat hemde daha şekil gözüküyor tek sıkıntı hafiften terletmesi hakiki deri olmadığı için ileride fotoğraf atarım

• Beğen
Tepkiler: Ali Eren
Elinize sağlık sayın @SerdarDemirel . Dümenin üzerine dikilen elcikler var birde. Siz deri deyince öyle sandım.
Sargı demedim farkındaysanız. Sarılmıyor, doğrudan dümenin üzerine dikiliyor. Çok çekici geliyor onlar.😅

• Beğen
Tepkiler: SerdarDemirel
@Cemal Ç. evet dediğiniz gibi dikişli modeller, hatta deri şeritlerden örgü modellerde var ama onları herkes bisikletine uygulayamaz. Sargı işi nispeten kolay. Çekicilik konusunda haklısınız. Belkide bisiklete ençok yakışan iki malzeme krom ve deridir ne dersiniz.

• Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.
@SerdarDemirel Şeritlerin üstündeki dikişin fonksiyonu nedir?

Ben de çelik kalpiyelerin ayakkabıyı zedelememesi için üstlerine kahverengi deri dikmek istiyorum. Tabi takım olsun diye gidonu da deriyle sarıcam. Nerden bulurum böyle gerçek deri? Bu fotodaki gibi kafes kısmını derilemek istiyorum, sac ayakkabı yüzeyini zedeliyor.

c34e0cfe8a0570816b18cd0d7bb9ab0f.jpg

• Beğen
Tepkiler: SerdarDemirel
deri şeritlerden örgü modellerde var ama onları herkes bisikletine uygulayamaz.
Yanlış anlamayın, olmamış demem, diyemem.😅 Zira hayatında hiç dümen sargısı uygulamamış biriyim.

@can_celik Gidon bandı için deri bulmak zordu çünkü tek parça 210 mm, hatasız ve 1.5 mm kalınlıkta deri gerekiyordu. Yapmak istediğin kalpiyelere deri sarmak için malzemeyi çok kolay bulabilirsin. (link) dan alabilirsin veya bulunduğun şehre göre ayakkabı imalat sanayi bölgelerinden olabilir. El dikişi yapmak için önce delikleri açarsın. gerisi maharetine kalmış. Kolay gelsin.
Şeritlerin üstündeki dikişler sadece görsellik için.

Geri