Arkadaşlar resimdeki kirliliği önlemek istiyorum butonu kendim yaptım ama kablo ve yapıştırıcılar görüntü kirliliğine neden oluyor o kirliliği önlemek için ne yapabilirim önerileriniz için şimdiden teşekkürler
Okuduğunuz kitap, dergi, hikaye, roman gibi eserlerde "yapıcam" diye bir kelime gördünüzmü? "Yapacağım" yazmak bu kadar mı zor? Lütfen Türkçe kullanımına dikkat edelim. Elestirmek zorunda kaldım. Özür dilerim.
Sorunuzun cevabı ise makaronu kabloya geçiriyorsunuz. Daha sonra da ısıtıyorsunuz. Çakmak kullanabilirsiniz. Isınan makaron kendi kendine daralır ve elektrik kablosuna yapışır.
Telefonumdan aceleyle yazmıştım.Yoksa kelimenin doğrusunu biliyorum ama üşengeçlik işte ne yaparsın..
Benim kablolarımda zaten makaron var benim istediğim o kırmızı dörtgen içindeki şeffaf siyah alanları kapatmak.Elektrik bandı yapıştırmayı düşündüm ama vazgeçtim çünkü oraya daha sağlam daha kapatıcı daha görünümlü (görüntü kirliliği yapmayan) bir şeyler lazım
Daha büyük makaronlar var.Kadro borusu kalınlığında makaronlar gördüm ben satılan.Biraz uğraştırır ama 2 taraftan takıp çakmakla yumuşar ve oturur yerine.
Bundan ötesi gidonu kesip içine butonu gömüp kabloyuda içerden geçirerek boğazın altına delik açıp çıkartmaktır. Bunu yaparsanız gidonunuz kırılıp ölümcül kaza yaşayabilirsiniz.