Scudo Sports

Elalemin poposunun şeklini alan brooks sele alınır mı?

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.

mariokaldato

En yeniden bir önce kayit olan adam
Tepki
33.512
İsim
Raşit Cumhur Çakın
Başlangıç
1980—81
Bisiklet
Merida
Bisiklet türü
Şehir - Tur
Gunaydin arkadaslar;
Merak ettigim bi konu var. Bu konu memleket meselesi kadar kritik, zira benim totom dunyadaki en ciddi meselelerden bile mühim. Dünya bi yana sele bi yana; O derece yani....

Sormak istediğim başkasının poposunun şeklini almış bir buroks sele alınır mi ikinci el olarak? Alırsak bu semeri kendi totişimize göre nasıl uyarlayabiliriz? Kundura kalıbı gibi bisey yaptirsak mesela bi süre orda beklese?

Kalibi nasil yapacagimi lutfen sormayin . Cok seviyesiz bi teknikle yapilir muhtemelen.
Yardimlariniz icin tesekkurler.
Günün mesaji şu olsun;
"Elalemin buroksuyla tura çıkan güvey degil üvey evlattır ingiliz sosyetesinde '
aviary-image-1481415459034.jpeg

Scudo
Elbette alınır. Tabi seleyi çok çok uzun süre kullanıp artık tanınmayacak hale getirmediyse.
Ben brook b17'imi arkadaşıma sattım çok memnun. Ama tabi şeklinde gözle görülen bir fark yoktu. Zaten milimetrik olarak selenin aynı yerine oturmuyorsunuz. Sadece otura otura kemikleriniz seleyi birazcık yumuşatıyor o kadar...

• Beğen
Tepkiler: Kuzey Ege
kaldırato neden bu gibi meselelerle uğraşırsınki anlayamadım doğrusu. Hep bir mazarat peşindesin, hep bir ofsayt hali, hep bir apaçiliğe meyilli ruh durumu ve lümpen entelijansiya frekansında bir marjinallik arayışı. Elalemin poposu şimdide senimi gerdi.

Sizin için özel olarak poponuzun şekli verilmiş Brooks sele. Sadece ve sadece beşyüüüz lira

• İnanılmaz
Tepkiler: necmeddin
@mariokaldato Ben en çok kalıbı merak ettim? Totoyu mu kalıba alıyoruz şimdi yoksa seleyi mi tam olarak anlamadım, açar mısınız biraz?

@Anonim
E ama fikir benden yazmak benden olmaz ki hep benden hep benden :D Sizden de bir adet mabad kalibi projesi bekliyoruz ;D

@mariokaldato Halbuki bu konuda tarihe geçme şansın var, "Mabad Kalıbı Alınan İlk Türk" olma şerefini senin elinden almak bana yakışmaz.

Not: Alçı düşünülebilir ilk etapta!

Cumhur kardeşim, zaten şehrimiz özelinde yüzyıllardır farklı dedikodulara neden olmuş, tarihsel bir hassasiyeti de olan bu ''bölge'' ile ilgili her söylemin riskli olduğunu düşünmekteyim:koptum:

Önce 60x60 cm. ebatlarında naylon bir leğen alınır. İçine on kilo kadar alçı konulup kıvama gelinceye kadar suyla karıştırılır. Sonra üzerine oturulup yarım saat beklenir. (Kalkmadan önce ağza bir havlu alınıp ısırılır ki ağda etkisinden dolayı duyulan çığlıkla millet ayağa kalkmasın.:)) Kalkınca bedava ağda durumunu kazanç saymanın huzuruyla sondan bir önceki iş olarak kalıbın üzerine pudra dökülüp yine alçı boca ettikten sonra kalıbın düzünü elde etmiş oluruz. Son iş olarak bıronks selenin üstüne kalıbımızı bağlayıp üstüne iyice bir ağırlık bağlayıp bir hafta bekledikten sonra selenin kullanıma hazır olduğunu görmüş olmalıyız. ( Bu kadar zahmetten sonra selenin eski sahibi birde para mara isterse onun için ayrı bir reçete yazmak lazımdırrr.:koptum:)

@Anonim

Hoh hoh hoyy. ömer murat yine espiritüelliğin üzerinde. Gerçi daha şeklini şemalini görmüş değiliz. Bu anlamda spirtüelliğinde var. Neyse kaldırato gelecek nesillerede kalsın diye maskını çıkaracaklarmış.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@mehmetsunu Çakraları falan da açmaya çalışıyorsundur sen artık kesin! Bu yaş alma halleri ikinize de yaramadı, biri mabadının kalıbını almaya çalışır, diğeri ruhani şeylere bel bağlamaya başlar, nerede eski troller?

@Bahadır ÖZEL ben de inanmıyorum buruksun popo şeklini aldığına:D öyle olaydı sele borularının üzerinde popo şekli varmış gibi olurdu ki hiçbirimiz görmek istemeyiz bisikletimizin üstünde böyle şeyler. :D

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri