Kerem Özbayrak
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 2.579
- Bisiklet
- Giant
Abi bu işin garanti olmasa da büyük oranda işe yarayan çözümü bence toto kemiklerinizin ölçüsüdür. Senin konunu dağıtmadan açıklamak gerekirse, kendi bisikletimdeki beyaz renkli sele her ne kadar bana çok rahat gelse de rengi yüzünden değiştirmek istiyordum ancak alacağım sele totoya uygun mu değil mi nasıl anlarım, ya param boşa giderse diye kara kara düşünüyordum. Ne de olsa öncesinde kullandığım selelerin hepsinden son derece şikayet eder bir şekilde kullanmıştım. Bir gün bisikleti yıkatmaya gittiğimde selelere bakarken toto ölçümü ile ilgili bişiler gördüm. Sonuç: Orada totoyu ölçtürüp çıkan cm'e göre uygun sele sınıflarını inceledim ve ölçüme uygun aralıktaki seleyi beğenip aldım. Son derece rahat sürüşler yapıyorum şu an. Kısaca toto kemiklerinizin ölçüsü birbirine yakınsa büyük ihtimalle o sele de sana rahat gelecektir ve hatta uzun süre kullandıkça daha az acılı bir şekilde artık senin totonun şekline bürünecektir o brooks.
Ölçüm nasıl diyorsan, biri eline mezura alıp totoya temas halinde ölçü falan almıyor. Bir yere oturuyorsun orada çıkan izlerden çat diye ölçü çıkıyor.
Ölçüm nasıl diyorsan, biri eline mezura alıp totoya temas halinde ölçü falan almıyor. Bir yere oturuyorsun orada çıkan izlerden çat diye ölçü çıkıyor.