Scudo Sports

Elalemin poposunun şeklini alan brooks sele alınır mı?

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
@Anonim
Aslinda bir bakima haklisin

aviary-image-1508880017377.jpeg

• Hahaha
Tepkiler: necmeddin
Hacı abi yine tayvan'lılar boş durmamış bu selenin aynısını yapmışlar. Bu fiyatlar nedir?
Ulen ulaşım pahalı bisikletle tura çıkalım diyoruz 350 TL sele, ondan sonra 300 TL bir çift lastik, ondan sonra normal bir çadır 200 TL, ondan sonra bir çift heybe 250-300 TL, ondan sonra bunun uyku tulumu var 150-200 TL, ondan sonra daha neler neler var... :)

Sonuç olarak çadırda yatıp yediğimiz yumurta-makarna ikilisinin üzerine birde yolda günlük 7-10 saat pedal çeviriyoruz. Bu bisiklet turculuğu işine girmek için deli olmak gerekiyor galiba. :D

Sele alacaklar için değil de satacaklar için yazıyorum:Çok hareketli 2. el bayan iç çamaşırı piyasasının olduğu ülkemizde pekala bayandan satılık sele de marka farketmeksizin çeyrek altın gibi bozdurulabilir. Hele ki popo şeklini alan Brooks vb. seleler bayandan satılıksa Türk erkekleri havada kapar. Tek yapacağınız şey ilana "Bayandan" diye yazmak. Biliyorum bu yazdıklarımdan dolayı bana kızacaksınız ama yazdığım şeyler ülke gerçeklerini içeriyor. Türk erkeğinde bu potansiyeli görüyorum ben.

• Beğen
Tepkiler: Mustafa Zeybek
Bu kadar basit, aşağılık, ucuz bir espri anlayışının forumda kol gezmesi gerçekten berbat bir durum.

Erkek forumuymuşuz gibi, sanki forumda hiç kadın üye yokmuş gibi yorumlar yazılıyor. İnci sözlükle benzer düzeyde yorumlar geliyor, üstelik bu yorumlar benim gibi düşünen forumdaşlar tarafından şikayet butonu kullanılarak şikayet edileceğine gülünüyor, eğleniyor.

Ne yazsam boş, çünkü anlaşamıyoruz bu konuda

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri