Scudo Sports

Elcik önerisi

abdullah0732

Aktif Üye
Tepki
18
Bisiklet
Atala
Merhabalar. Bisikletle okula gitmeye başladım ve okulun uzaklığı 12 km. Uzun süre sürünce de artık bileklerim ağrımaya başladı. Elciklerim xc150 nin üstünde gelen orjinal elcikler. Bunların yerine ne önerebilirsiniz? Avuç kısmı şişik olan elcikler gördüm onlar nasıl? Yanında barend de olabilir. Aliexpressden veya Ebaydan almayı düşünüyorum 30 Tl civarında birşey arıyorum.

Scudo
elcikten önce senin gidonu tutuş tarzın doğru mu. gidonu tuttuğunda elin nasıl duruyor. bitane resim vardı biri atsa iyi olur

@abdullah0732 g6.jpg

doğru şekilde tutuyosan sıkıntı yok elciğini değiştir
yok yanlış şekilde tutuyosan elciği değiştirme tutuş tarzını değiştir

Doğru tutuyorum. Zaten diğer türlü tutunca daha da fazla ağrıyor.

Merhaba, bileklerin için öncelikle gidon, sele v.b. ergonomik ayarlarını gözden geçirmeniz tavsiye ederim. Elcik olarak ise yurt dışından bilinmeyen sürpriz bir ürün almaktansa (link)nü tavsiye ederim.

Bu xlc elciğin yanına barend takılmıyor sanırsam. Barend önerir misiniz? Gerekir mi veya faydası olur mu?

Bu üründe ufakta olsa bir barend mevcut ama biraz daha uzun istersen barendli versiyonu da mevcut.
Küçük barend : (link)
Büyük barend : (link)

Daha uygun fiyatlı elcikler var mı peki?

Edit: 40 lira uygun gibi aslında barendli olanı alabilirim teşekkürler.

@chnkrmz

Ufak barendlisinden aldım. Doğru ayarladım ama doğru tutmama rağmen yanlış tutuyormuşum gibi geliyor. Sanki elimden kaymasına sadece baş parmağım engelliyormuş gibi geliyor sizce normal mi ?

Barendli velo elcik var. Çok az kullanıldı. Kelebek gidon alacağım için isteyen varsa satabilirim.

@Hakkı Derik
HOCAM İLGİLENİYORUM RESİMLERİ VAR MI VE FİYAT NEDİR.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@Murat Inan bende daha kullanmadim ama bunun.aim marka olaninin super oldugunu biliyorum dostum

Şu elciği kullanan varsa yorum alabilir miyim? Screenshot_20171012-110014.png alternatif elcik önerisine de açığım. Alacağım gidon mavi olduğu için beyaz siyah ya da sırf beyaz olması tercihim. Bütçe 30 lira. (aldığıma değecek bir şey olursa arttırabilirim)
Gidon Screenshot_20171012-105953.png

• Beğen
Tepkiler: Emert20
Ben kullandım aynı elcikten hatta özceylan bisikletten almıştım, malzeme kalitesi olarak güzel fakat gidona yerleştirirken baya uğraştırdı çok sıkı kalıyor eldivenle kullanım daha ergonomik olacaktır eldivensiz kullanımda terli ellerde kayma yapabilir, pişman olmazsınız fiyat/performans ürünü ki XLC kötü bir marka değil bana göre

• Beğen
Tepkiler: Mustafa Zeybek
@PeDaLLı-YoRuM
Aslında halihazırda kullandığım elcik 1000 liralık bisikletin üstünde gelen dandik elciklerden ve ben bu elciği marttan beri eldivensiz kullanıyorum. O yüzden rahatsız geleceğini düşünmüyorum :D gidona yerleştirirken sıkıntı olması sorun değil, nasılsa bir defa yerleştireceğim. Xlc markasını ben de seviyorum. Şimdiye kadar kullandığım ürünlerinden memnunum.

Bu elciği düşünmemdeki en büyük sebep sırf beyaz olsa kirlenecek olması. Bu modelde ise beyaz kısımlarına elim değmeyecek gibi gözüküyor. Yorum için teşekkürler :)

@PeDaLLı-YoRuM
En azından bembeyaz olanlara göre daha az kirlenir :D hem görüntü olarak da güzel duruyor.

@Mustafa Zeybek
(link)
(link)
Bu belki kalite olarak daha iyi olabilir ama hiç kullanmadım bilmiyorum tam da :)

@Emert20 xlc ile gidon aynı dükkanda olduğu için ona daha yakınım. Yine de teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: Emert20
Geri