Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Elektrik kiti

Rehavet

Daimi Üye
Tepki
100
lbX5Ak.jpg

elektrik kiti geldi batarya yolda (umarım yoldadır)
anahtar takımım olmadığı için yakınımdaki bir tamirhaneyi aradım (B.çekmece) kit ve bisikletle gelsem
takarmısınız ? diye... öyle bişey yapmıyoruz yanıtını aldım. Peki ücretini ödesem anahtar kullanabilir miyim ?
diye sorunca ''yok kardeşim uğraşamam'' dedi. soruyu nasıl anladıysa artık..
iş başa düştü yalnız aranızda tecrübesi olan varsa söyleyebilir mi ayna kola takılan parçayı takınca ne farkediyor ?
takmasak ne olur ?

Scudo
Konuyu heyecanla takipteyim.
Ne ebatta bir bisiklete uygulama yapacaksınız biraz daha detaya girebilirseniz yardımcı olanlar çıkacaktır.

takip, kolay gelsin

Almış olduğunuz kitin sayfası montaj kılavuzu Vs varsa yardımcı olmaya çalışırım...
Kolay gelsin

paketten kılavuz anlamında hiç bişey çıkmadı. zaten soketleri yanlış takmak imkansıza yakın. fakat anahtar takımım yok aynakolu sökemem. onun sensör cihazının önemini anlayamadım

En iyisi bir anahtar takımı alın olsun bitsin bisikletcinin her zaman işini görür farklı işlerde de kullanırsınız

@Rehavet

Tahminimce, sensör, motorun sadece pedal çevirdiğiniz zaman çalışmasını sağlıyor. Hem motorun gereksiz çalışıp pilin erken bitmesini engelliyor, hem de yasal zorunluluk (pedal çevirmeden gidebiliyorsa teknik olarak bisiklet değil, motorlu bisiklet oluyor).

Sensör olmazsa hiç mi çalışmaz, hep mi çalışır bilmiyorum.

• Beğen
Tepkiler: BerkEvren
o zaman şöyle sorun oluyor : ben düz yolda motorun çalışmasını istemiyorken pedal çevirdiğimde motoru nasıl iptal edicem ? garip bir durum

@Rehavet
Bir açma kapama tuşu vardır heralde. Ürünün marka / model - satış sitesi gibi detaylarını paylaşırsanız daha kolay yardımcı olabiliriz.

eskidendi öyle koltuğa onu koyma bunu koyma oturma kalkma.... artık putlarımızı kıralım ;)
esnafa diyeceğim yok ama kapısından geçmem. büyükçekmecedeki bisikletçilerden biri

Öyle asalak, kendine bile faydasız bisikletçiler çok var ortalıkta. Şikayet bölümünde benim de başıma geldi, alyan anahtarı parasını verip kullanamadım :)
Yakın çevrede ikamet eden forum içerisinden birine yaptırabilirsiniz, ücret bile almaz üstelik :)

Bunun dışında kiti nereden aldığınızı, fiyatını ve en önemlisi ağırlık bilgilerini lütfen paylaşın. Benim de elektrikli kit alma planım var, ağırlığını çok merak ediyorum.

toplam fiyat nedir acaba?

Bu gibi kitler ekrandan ayalarları yapılarak kullanıla biliyor ve bir parcası var gidona takılan üc tuşlu ortadaki acma kapama icin üsteki arttırma icin digeri ise azaltma icin en önemlisi benimkinde kendi kendi gitsin diye bir parca var ona basında pedal cevirmeden ful şarjla 10 km gidiyor pedal destek ile daha uzun gidiyor lakin bu işinde 250 500 750 100 gibi yüksek degerleri var hıza etki eden pile etki eden ama işin bir diger yanıda fiyat pilde iki katı artıyor kargosu dahil ben bunu gözüme kestirdim ama fiyat kargosu dagil cok olunca vaz gectim hazır bir bisikletin üzerinde olan vardı öyle aldım kendi bisikletime taktım mis gibi oldu kablolarıda toparladık ama ben bisikletciye ön tekere taktırdım adam telleri tek tek söktü öyle ugraştı taktı
ama bunu anlamadım ne özelligi varda pahalı pilide buna uygun 550 dolar civarı ürünler bisiklet hariç 7 bini geciyor nerede ise
(link)

arkadaşa ısrarla 2-3 kişi ürünün ismini-cismini sormuş, arkadaş da ısrarla yazmamış:)

ben de sorayım nedir bu ürünün markası-modeli veya daha iyisi linki?

• Beğen
Tepkiler: sdtbsr
Bendeki alba birisinin bisikletinden sokuldu bana takildi lakin usteki mesajimdaki urun nedir acaba

bataryayı iki kere sipariş etmeme rağmen alamadım.
bu kiti de bu yüzden hiç kullanmadan satmak istiyorum
ben alırkenki fiyatı 1800 liraydı şimdi dolar yüzünden artmıştır ama farketmez
1800 e almak isteyen olursa mesaj atsın
aynısı değilse de bu kit diyebilirim
(link)

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Geri