Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Elektrik kiti

@spencermila
hocam yurt dışından pil gelmez ben albadan pili aldım motoruda aliden aldım mis gibi

Scudo
alba neresi oluyor ?

tam pes etmek üzereyken aylar hatta bir sene sonra batarya geldi.
batarya gelmez diye bir efsane var ya işte o yanlış.
postaneye 100 lira verdim o

esenyurt yada beylikdüzü civarında bu kiti bisiklete monta yapabilecek bir bisiklet servisi arıyorum bilen var mı ?

ben de istiyorum anca şuan için karşılayabileceğim miktar değil lba da 3400 e geliyor alsam.

ikisini toplamda 625 dolara satan firmalar var. aliexpreste.
paketin gelmesi aylar sürebiliyor. hatta ben unuttuktan sonra geldi

@echosera pili gönderen yok ne hikmet ise nadir gönderenler var bana 2200 motor 750 volt pil albadan 2000 tl geldi cok güzel oldu biz kendimiz montaj yaptık cok basit

montajı evde yaptım fakat fren sistemi uyumsuz olduğu için V balata taktırmak üzere bisikletçiye getirdim. daha önceki aman bana getirme diyenlerden sonra bisikleti kabul eden Pozitif bisiklete şimdiden teşekkür ediyorum
pedalsız 50 km menzile hazırmıyız ? şimdi arkada duran beyin henüz açıkta çünkü test sürüşü aşamasındayız. böyle bir süre kullandıtkan sonra sorun çıkmassa kutusuna koyup uygun bir yere montalamaya çalışıcam
1EZOOD.jpg

dik rampalarda bile rahatlıkla yürüdüğünü söyleyebilirim.. kilom 70

Beylikdüzünde iseniz bisikletpro var tavsiye ederim

@Rehavet Beylikdüzü kapalı pazarın olduğu yerde Google maps ta cıkmaz ama yandex Haritalarda konumu çıkıyor. BisikletPro Beylikdüzü Şubesi

pek güzel olmamış neden dersen kablo düzeni biraz dagınık birde ucuz olsun diyemi böyle olmuş onuda anlamadım pil kısmı garip böyle gercek bir bisiklet gibi ola bilirdi birde moturu kaç volt bendeki 750 volt

• Beğen
Tepkiler: Mustafa Zeybek
motoru 750 volt olamaz belki watt olabilir.
evet benimkide baya güçlü 750 olması lazım
kabloları neden öyle olduğunu yazdım ama bataryanın tipini değiştirmek mümkün değil

@Rehavet aslında albada güzel modeller var pil olarak en azından şık duruyor sorun şuki 750 walt ama kademeyi ayarlardan 9 yaptım km ise 90 km yaptım lakin şarj 100 olsada kademe 9 dan aşagı düşünce pek hızlı gitmiyor ama yol boyunca 9 da gitsem hız muazzam ama 9 dan aşagısı pek sarmıyor hele 4 5 kademede gitsem cok hızlı gitmiyor herhalde 9 kademedeki gücü aşagı kademelerde alamayız gibi sorun kablo sorunu onları nasıl gizleriz birde pil kaclık senin...

pil 48 volt 15 ah
sistemin hızı 5 kademe
kablolar için bir kutu yolladılar zaten hepsini o kutu içinde toplayıp yok etmek mümkün.

tüm bağlantılarını yaptığım halde INFO3 hatası yüzünden sistemi çalıştıramadım.
bir kaç bisikletçiye sordum kendi satmadıkları bisikletin tamiriyle uğraşmıyorlarmış
elektrik sisteminden anlayan ve tamirden kaçmayan var mı ?

@orhan güçlü
orhan bey gerçekten takdir ettim sizi.ellerinize sağlık.sağlam emek olduğu belli.güle güle kullanın.

@orhan güçlü
Hazir bir kit mi satin aldiniz, kendiniz mi urettiniz ? Varsa linkini verir misiniz?
Elektrik destek kitlerinde on veya arka teker destegi yerine; sizinki gibi, Bosch, Shimano motorlarda oldugu gibi gobekten destekli sistemler daha fazla ilgimi cekiyor.

(link). Ben aldığımda 2 adet akü bu fiyata dahildi şuan nasıl bilmiyorum.

Biraz geliştirelelim dedik.

Dosyalar

• IMG_4912.JPG
    IMG_4912.JPG
    1,3 MB · Okunma: 35
  • IMG_4914.JPG
    IMG_4914.JPG
    1,3 MB · Okunma: 33
  • IMG_4905.JPG
    IMG_4905.JPG
    1,3 MB · Okunma: 32
  • IMG_4921.JPG