Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Elektrikli bisiklet alırken

deleserna

Üye
Tepki
3
Bisiklet
Salcano
Merhabalar. Bisiklet uzun süre kullandım. İlk öğretmen olarak atandığım ilçede de her yere bisikletle gidiyordum. Şimdi İzmir'deyim. Okulum yaklaşık 6 kilometrelik uzaklıkta, yol genelde hafif yokuşlara sahip. Bisikleti almamdaki amaç hem okula gitmek hem de sonrasında spor ve gezi amaçlı kullanmak. Okula, işe gitmek amacı olmasa aslında daha önceden olduğu gibi bisiklet almak isterim. Fakat yolu, terlemeyi düşündüğümde emin olamıyorum. Elektrikli bisikletin bu konuda yardımcı olacağı kanaatindeyim. Delta firmasının GEOTECH elektrikli bisikletlerine baktım. Hatta Alsancak'ta bulunan firmanın katlanabilir elektrikli bisikletini kısa bir süre kullanma fırsatım oldu. Fiyatlar pahalı, ancak 4000-5000 liralık da olsa almayı düşünüyorum, fakat emin de olmak istiyorum. Yaklaşık bir haftadır birçok yazı okudum, video izledim. Sizlerin elektrikli bisiklet konusundaki önerilerinizi önemsiyorum. Teşekkürler şimdiden. Almayı düşündüğüm model:

(link)

Scudo
Salcano Antalya modeli 2800 civarı liste fiyatı.
Goccia City Zero 3200 civarı
Bianchi e viva 2300 civari
Yuki 2500 civarı

Bu rakamlara göre delta oldukça fazla bir rakamda. 250 W 36V/10A oldukça yaygın bir kıt zaten batarya Samsung iyi sayılır ama alamet-i harika degil.

Bisikletin varsa dönüşüm kiti alman daha mantıklı

Bizim dükkânda 2000 waat güçte vardı mondial marka aküleri ölmek üzere eskiden epey gidiyordu şimdi 20 km anca gidiyor.

Merhabalar, kanalımda merak edilenlere dair bazı cevaplar vermeye çalıştım; youtube FD MACERALAR

Geri