Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Elektrikli motor bafang

Yukardaki yazilan yaziya katilmiyorum. Lion (18650 tip pilleri cok daha güvenli Lipo pillerinden) Evet Lipo da voltage biraz daha yüksek ama Sisip ateslenme problemi olusabiliyor. Üstelik Tesla arabalarinda 18650 modullerinden olusan piller kullaniliyor.
Bafang a gelince hepsi Brushless.
Vergiylen beraber BBS02e 500usd ödedim. Ama yazdigim gibi türkiyedeki gümrük ne yazar onu bilmem.

Lipoda bir sorun olursa bakin ne olabilir :

Bir ormanın havasını nasıl zehirlersiniz tarzı bir videoymuş attığınız. 1 pilin dumanını solumak bile kanser ihtimalini artırırken bu arkadaş muhtemelen epey bi canlının ölümüne sebep oldu bile.

Scudo
Bende bu tarz bişey düşünüyorum, arka oturma kısmı yaptırıp eşimle beraber gezmeyi planlıyorum. Elektirikli motor iki kişi olacağımız için şart. Onun dışında hız falan pek önemli değil. Nasıl bir set kurmamı önerirsiniz. Hangi bisikleti alıp hangi bafangı almalıyım? veya direk hazır olanlardan mı almalıyım sizce?
Veya tandem alıp ona elektrikli bafang uygulanabilir mi acaba? pek örneğini göremedim ülkemizde. Yabancılarda var sadece.

Bende bu tarz bişey düşünüyorum, arka oturma kısmı yaptırıp eşimle beraber gezmeyi planlıyorum. Elektirikli motor iki kişi olacağımız için şart. Onun dışında hız falan pek önemli değil. Nasıl bir set kurmamı önerirsiniz. Hangi bisikleti alıp hangi bafangı almalıyım? veya direk hazır olanlardan mı almalıyım sizce?

Bafang BBSHD de 160Nm Tork var.. Piyasadaki hazir bisiklerdekilerin o kadar yok. Tabiki para meselesi...en iyisi deneyip al Bafang almiyorsan.

Ben bafang arka göbek motorlu bir model kullandım ancak memnun kalmadım benim kullandığım modelde menzil 30 35 km ve pil bittiği zaman bisikleti kullanmak nerede ise imkansızdı bütçemi zorlayıp carraro kifuka aldım arada dağlar kadar fark var ben çok memnun kaldım menzil 90,100 km ye çıktı bluetooth bağlantısı çok başarılı yokuşlarda destek çok iyi camlicanin yokuşlarına çok rahat çıkıyorum hızlı şarj özelliği çok iyi ilk firsatta kondisyonumda yeterse 80 100 km lik bir tur yapmak istiyorum

@Bisiklettech Mrh bu cyc x1 pro yu alabileceğim bir site varmı cyc motor LTD . Haricinde ve tahminen bugünkü fiyatı nedir Screenshot_2020-03-29-02-46-23-453_com.android.browser.jpg

Bu satıcının müşteri memnuniyeti baya iyi.480 küsur satmış.750 w.göbekten motor...Nasıl takıldığı ile alakalı baya video izledim.Piline göre değişir tabi ama 60 km hız yapanı gördüm.Yakın zamanda alan olduysa bizi bilgilendirse fiyat ve performans olarak ne güzel olur TRY 2,157.61 10%OFF | Bafang BBS02B 48V 750W Orta Tahrik Motoru 8fun BBS02 Bisiklet Elektrikli e Bisiklet Dönüşüm Kiti Güçlü Merkezi eBike motor için Yeni
Abi sen bu bisiklet kitini sipariş ettin mi ve de bunu hangi bisiklete uydururuz? Bataryayı nereden temin ederiz?

Abi sen bu bisiklet kitini sipariş ettin mi ve de bunu hangi bisiklete uydururuz? Bataryayı nereden temin ederiz?
Yok kardeşim etmedim,şu aralar hiç edilmez virüs muhabbetinden gelen kargolarda gümrüklerde sorun olabilir.Vergiler ile falan hesap edersen birde garanti durumunu göze alırsan Turkiyeden almak daha mantıklı gibi.Bursada Alba motor var,yerine gidip gördüm denedim bir arkadaşın bisikletine taktirdik.Gerçekten gücü hissediyorsun,bambaşka birşey,normal elektrikli bisikletler (250 w) gibi değil...batarya dahil 6000 tl civarına yatırmıştı geçen sene,fiyatlar güncellendi tabi...hemen hemen her bisiklete takiliyor.videolari mevcut

• Beğen
Tepkiler: Serdal Apardım
Bafang zaten çin mali, çakma degil aliexpress de kiler. Pil konusunda dikkat ederdim çünkü performans çogu ona bagli.
1000 Wattlik Bafang kisa zaman için 1600 watt güç bile biraka biliyor.

ama esas çok paraniz varsa CYC X1 Pro alin, bisikletinizi 100km ye uçurur. :)

Bunu getirme şansımız varmı bende bafang mid dirive 750 watt var ben 60km hız olarak sabitledigim hiz ise cıka bilecegi 90 km

Merhabalar, ben 1000 Watt göbekten motorlu olanlarından aldım. Ama bunu şasesini kendim yaptığım trike bisikletimde kullandım. Pedal çevirmeden çok rahat 60 km hızı gördüm. Özelikle çok dik rampaları çok rahat çıktım. Tabi bu hızlara çıkınca iyi bir fren sisteminde gerekiyor. Önlere iki adet hidrolik disk fren, arkaya bir adet hidrolik disk fren koydum.
bu da sürüş videosu. Ön iki tekerde bağımsız amortisör bulunmakta.

Merhabalar, ben 1000 Watt göbekten motorlu olanlarından aldım. Ama bunu şasesini kendim yaptığım trike bisikletimde kullandım. Pedal çevirmeden çok rahat 60 km hızı gördüm. Özelikle çok dik rampaları çok rahat çıktım. Tabi bu hızlara çıkınca iyi bir fren sisteminde gerekiyor. Önlere iki adet hidrolik disk fren, arkaya bir adet hidrolik disk fren koydum.
bu da sürüş videosu. Ön iki tekerde bağımsız amortisör bulunmakta.
Merak ettiğim çok şey oldu ama neyse dedim bunu da bilmeyelim. Elinize sağlık. Bedava verseler binmem ama bu fikrim de bilmediklerimden kaynaklanıyor sanırım. İnsanda bir beceri olması da paha biçilmez bir nimet.

• Beğen
Tepkiler: abidin3714
@courageous77 Hocam yaslanık bisikletle ilgilenen pek insan yok, sizi bulmuşken sorayım: bisikletin yapım sürecini anlatan bir videosu var mıdır 2- eğer yoksa bisikleti nasıl imal ettiğinizi anlatır mısınız? 3- neden kimse yapısal olarak daha basit göründüğü halde 2 tekerli bir modeli imal etmeyi denemiyor, şimdiye kadar ülkemizde şahıslar tarafından üretilenler hep 3 tekerliydi 4- sürat olarak gelenksel bisikletten üstün müdür çünkü ilk piyasaya çıktığı dönemde Bursa'da bulunan Trikeverde performans modelinin imalatçılarına hız bakımından beklentilerime cevap vereceğine garanti verirlerse sipariş geçmek istediğimi fakat söz konusu kişiler 3. tekerin yol açtığı ekstra sürtünmeden dolayı yani bu bisiklet konfor odaklıydı.
1592554214341.png benim ilgilendiğim model işte bu, Amerikan yapımı önden çekişli ve kendini dünyanın en hızlı bisikleti olarak lanse eden tam bir hız makinası.. Fakat minicik bir kusuru var bu güzelliğin o da 4000 dolares

Merak ettiğim çok şey oldu ama neyse dedim bunu da bilmeyelim. Elinize sağlık. Bedava verseler binmem ama bu fikrim de bilmediklerimden kaynaklanıyor sanırım. İnsanda bir beceri olması da paha biçilmez bir nimet.
Mustafa Bey doğrudur iki tekerlekli alışkın olan ve arayış içinde olamayanların pek ilgisini çekmeyebilir. Ama özelikle yurdışında trikeler gün geçtikçe daha popüler olmakta, özelikle elektirikli motorların bisikletlere montajından sonra patladı desek daha doğrudur. Ben iki tekerlekli bisiklete elektirikli motor montajı cok daha basit ve ayrıça hazır setlerde var.
Ben özelikle elektrikli trike yapmak istedim. Trikelere özel bir ilgim olduğundan. Sürüş zevki kesinlikle ne bisiklete benziyor ne de motora.
Hız olarak pedal desteklemeden cok rahat 65km yapılıyor... Biraz pedal desteği ile 80 rahat görülür.
İkin yokuş çıkış ile ilgili soruydu. Ben başakşehirde oturuyorum, burda arabaların 1 vites ile zor çıktıkları rampaları ben motor desteği ile çok rahat çıkıyorum.
Emir Bey aklınıza ne takılıyorsa yardımcı olmaya çalışırım.
Emir hocam imalatın tamamı olmasada epey bir kısmı var. linkini aşağıya koyuyorum.
Şimdi yeni bir projem var, bitmek üzere 4 Tekerlekli 2*10 Vites şaftlı bisiklet. + 2000 Watt motor desteği..
Şimdi 2 teker ne olduda 4 teker yaptınız.
Ben bunu kargo bisikleti olarak ve ayrıça arkasına bir aparat takılarak 6 tekerlekli fayton olaçak gibi tasarladım...
İhtiyaç nedeni ise bizim site marketlere biraz uzak, araba ile gideçeğime bisikletim ile gideyim ama istediğim gibi alışverişimi yapıp sepetime koyup dönmek.
Çocuklar isteyince 3 nüde alıp gezdirmek....

• Beğen
Tepkiler: emir yakup bulut
@courageous77 harika bir çalışma, peki bir önceki mesajımda bahsettiğim 2 teker ve önden çekişli bir yaslanık bisiklet kadrosu imal edebilir misiniz?

Yapılır... Yapılmaz diye birşey yok...
Ama alüminyum dan değil çelikten yapılır. Bir araştırayım.

Biraz baktım... Normal bisiklet bir ilave parça ile dediğiniz gibi yatar konuma getirilebilir. Tabiki selede değişecek...

Son düzenleme:
Geri