Merak ettiğim çok şey oldu ama neyse dedim bunu da bilmeyelim. Elinize sağlık. Bedava verseler binmem ama bu fikrim de bilmediklerimden kaynaklanıyor sanırım. İnsanda bir beceri olması da paha biçilmez bir nimet.
Mustafa Bey doğrudur iki tekerlekli alışkın olan ve arayış içinde olamayanların pek ilgisini çekmeyebilir. Ama özelikle yurdışında trikeler gün geçtikçe daha popüler olmakta, özelikle elektirikli motorların bisikletlere montajından sonra patladı desek daha doğrudur. Ben iki tekerlekli bisiklete elektirikli motor montajı cok daha basit ve ayrıça hazır setlerde var.
Ben özelikle elektrikli trike yapmak istedim. Trikelere özel bir ilgim olduğundan. Sürüş zevki kesinlikle ne bisiklete benziyor ne de motora.
Hız olarak pedal desteklemeden cok rahat 65km yapılıyor... Biraz pedal desteği ile 80 rahat görülür.
İkin yokuş çıkış ile ilgili soruydu. Ben başakşehirde oturuyorum, burda arabaların 1 vites ile zor çıktıkları rampaları ben motor desteği ile çok rahat çıkıyorum.
Emir Bey aklınıza ne takılıyorsa yardımcı olmaya çalışırım.
Emir hocam imalatın tamamı olmasada epey bir kısmı var. linkini aşağıya koyuyorum.
Şimdi yeni bir projem var, bitmek üzere 4 Tekerlekli 2*10 Vites şaftlı bisiklet. + 2000 Watt motor desteği..
Şimdi 2 teker ne olduda 4 teker yaptınız.
Ben bunu kargo bisikleti olarak ve ayrıça arkasına bir aparat takılarak 6 tekerlekli fayton olaçak gibi tasarladım...
İhtiyaç nedeni ise bizim site marketlere biraz uzak, araba ile gideçeğime bisikletim ile gideyim ama istediğim gibi alışverişimi yapıp sepetime koyup dönmek.
Çocuklar isteyince 3 nüde alıp gezdirmek....