Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Elektroşoktan bisiklet zili

MuhammedAAA

Daimi Üye
Tepki
156
İsim
Muhammed
Bisiklet
Sedona
Bugün halk pazarından şu şarjlı şok cihazını 35 liraya aldım. Elimde hazır gidon bağlantı aparatı varken zil gibi kullanabileceğim geldi aklıma :) Fotoğraf makinasıyla ve telefonla 2 farklı video çektim. Videodan benim duyduğum kadar şiddetli duyulamıyor tabi ama en azından bilgi verir. Yayaların sağa sola kaçışacağından eminim :D Yalnız bağlantı aparatına sığmadı. Üst tarafından boydan boya kessem kayıp düşme gibi sorun olur mu acaba

Ayrıca feneri de beklediğimden iyi çıktı. Zayıf, güçlü ve çakar modu var

https://dl.dropboxusercontent.com/u/97530699/DSC03823.JPG

Cihazı bir ara kendimde denemek istiyorum :D

Scudo
Çok güzel düşünülmüş bir cihaz...

Özellikle tenha yerlerdeki gece sürüşlerinde, normalde olduğumuzdan daha çok tehlikede oluyoruz. Yol kenarlarında sinmiş iki ayaklı büyükbaşlar aniden yolunuzu kesip sataşabiliyorlar veya dikkatsizce yola yürüyenlerle çarpışma tehlikesi geçirdiğimizde aslan kesilebiliyorlar. Bunlara karşı müthiş caydırıcı bir çözüm.

• Beğen
Tepkiler: MuhammedAAA
Sıkıysa şimdi yoldan çekilmesinler :D Harbiden de bir taşla iki kuş olmuş.

• Beğen
Caydırıcılığının yanında bunun tahrik edici bir yanı da var bence bunu da unutmayın. Birinin arkasından bunu yaptığınızda sizi bisikletten indirip olanca gücüyle girişme ihtimali de var. Bence kullanmayın bunu.

Zaten gidonda takılıyken o düğmeye basmak pek kolay olmayacaktır. Ayrıca ağır ve büyük bir alet. Güvenlik için yanınızda taşırsanız kullanışlı olabilir.

• Beğen
abim pencerelere takılan alarm lardan bisiklet zili yaptı hem küçük hemde iyi ses veriyor

• Beğen
@Emre Yazıcı

Tam tersine şaşırtıcı derecede hafif. Hatta dandik hissi uyandırıyor :) Basmak da pek zor değil video çektim bakın isterseniz

@Taha Güngör

Halkımız bisiklet binenden tahrik olur duruma gelmiş. biliyorsunuz malum videoyu... varsın olsun onlardan da mı çekineceğiz :)

@Onder.Eren

Güvenlik konusunda ne kadar pratik, ne kadar işe yarar bilmiyorum ama dediğim gibi ilk amacım zil :D

@Ahmet Can Yakışır

Yanından geçerken oturduğu yerden kalkıp koşmaya başlayan dengesizler bile var :) Nekadar etkilidir bilmiyorum ama en kısa sürede kendi üstümde deneyeceğim :D

Bulunduğum yerdeki bisiklet yolu sahile sıfır. Genelde otellerin güvenlik görevlileri köy ağası gibi salına salına bisiklet yolunda dolanıyolar. 2-3 gün önce birisinin eline 30km gibi bı hızla çarptım. Durmadım gittim tabi:cool:

Montajlanmış hali;

Tutucuyu üst tarafından bıçakla kestim. Sıkı da oldu pek kayacak gibi durmuyor

Hepinizin ramazan bayramı mübarek olsun :)

Hoşuma gitti, Kocaeli'de halk pazarında satılıyormudur acaba :D bayram sonrası bir araştırma yapayım :)

@EmreYazıcı kardeşimize katılıyorum büyük ve ağır bir alet gidonda biraz büyük durmuş ama şunu da söylemek gerek gerçekten kendisi büyük olduğu kadar işlevi de büyük. Çok beğendim ben de düşünmüyorum değil şuan aynısını güle güle kullanın :)

Çok kullanışlı bir şeye benziyor ama buna pil dayanmaz :D .

Perpa'ya gittiğimde bakacağım var mı diye. %99 güvenlik - alarm satanlarda bulurum. Belki alternatifler de çıkar karşıma. burada paylaşırım.

Evet bir yerde bundan görmüştüm kapalı bir alandı ama çok yüksek ses çıkarıyor gerçekten :) hem güvenlik hem zil :))

arkasından yaklaştığınız insanları korkutabilecek bir ses çıkıyor, bu da insanların farklı tepkiler vermesine neden olabilir..
normal zil daha mantıklı bence, en azından herkesin alıştığı bir ses, duyan kenara çekiliyor zaten

Herkesin alıştığı sesi, duyup kenara çekilen var mı ki?
Benim zili duyanların istifini bozduğunu hiç görmedim ben. :)

Geri