@Eskici inşallah öyle olur... ne varki yaklaşık 7-8 aydır elim değmedi, öylece bekliyor... en kısa sürede devam edeceğim...
@sedir90 Teşekkür ederim... daha iyilerini yapan mutlaka vardır... ben elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum... ne varki şu sıra motosiklet daha baskın geldiğinden bisiklete zaman ayıramıyorum..
@Ersanimal aynen öyle uzunca bir süredir elim değmedi...en kısa sürede imalatını tamamlayacağım...
aynen bende sizi tebrik ederim. ama aynakolu söktüm sadece bıraktım, ben henüz tebrik haketmiyorum aslında ele borusunu söküp içinin ne kadar paslı olduğunu görünce şevkim kırıldı adam olur mu olmaz mı emin değilim henüz
teşekkür ederim, kış eğlencem olacak sanırım, forum üyelerinin başını ağrıtırım o zaman
bu lug denilen yerleri polisaj yapmak istiyorum görgüsüz gibi siz polisajı kendiniz mi yaptınız ?
(polisaj = metal parlatma) bilmeyen varsa boşuna aratmasın
hiç değil, pastası var, onunla birlikte matkap ya da dremel denen daha güçsüz bi aletle yumuşak fırça takarak ucuna yaapıyorsunuz.
http://mcdn01.gittigidiyor.net/20948/tn30/209487069_tn30_0.jpg
Elinize sağlık. Ben de restorasyonları ilgiyle izliyorum ve her seferinde içim cız ediyor. Benim rahmetlik Favorit'im kim bilir hangi hurdacının elinde preslendi jilet oldu