Scudo Sports

Elimden geleni yapmaya çalışıyorum..."RALEIGH"- Yeniden doğuş...:)

Scudo
@Önder Demirkan uzunca bir zamandır elleyemedim çatıda bekliyor öylece...son zamanlarda farklı işler çıktı onlarla ilgileniyorum...

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Allah kolaylık versin, havalar ısındı biraz daha motivasyon olur size.

• Beğen
Tepkiler: ERDİNÇ DURAN
Cok emekli işler. İnşallah sonuc evet oldu dedirtecek kadar guzel olur

• Beğen
@Eskici inşallah öyle olur... ne varki yaklaşık 7-8 aydır elim değmedi, öylece bekliyor... en kısa sürede devam edeceğim...

@sedir90 Teşekkür ederim... daha iyilerini yapan mutlaka vardır... ben elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum... ne varki şu sıra motosiklet daha baskın geldiğinden bisiklete zaman ayıramıyorum..

@Ersanimal aynen öyle uzunca bir süredir elim değmedi...en kısa sürede imalatını tamamlayacağım...

• Beğen
aynen bende sizi tebrik ederim. ama aynakolu söktüm sadece bıraktım, ben henüz tebrik haketmiyorum :) aslında ele borusunu söküp içinin ne kadar paslı olduğunu görünce şevkim kırıldı adam olur mu olmaz mı emin değilim henüz :(

• Beğen
@Tasogare Telden yapılmış bir harbiyle temizlemek lazım, üzerinde gözüken sadece yağa yapışmış toz taneleri...benzin veya mazotla temizleyiniz...

• Beğen
teşekkür ederim, kış eğlencem olacak sanırım, forum üyelerinin başını ağrıtırım o zaman :)
bu lug denilen yerleri polisaj yapmak istiyorum görgüsüz gibi :) siz polisajı kendiniz mi yaptınız ?
(polisaj = metal parlatma) bilmeyen varsa boşuna aratmasın

@Tasogare ben hiç polisaj yapmadım... nasıl yapıldığı hakkında fikrim var ama meşakatli geliyor bana...

• Beğen
hiç değil, pastası var, onunla birlikte matkap ya da dremel denen daha güçsüz bi aletle yumuşak fırça takarak ucuna yaapıyorsunuz.
http://mcdn01.gittigidiyor.net/20948/tn30/209487069_tn30_0.jpg

• Beğen
Elinize sağlık. Ben de restorasyonları ilgiyle izliyorum ve her seferinde içim cız ediyor. Benim rahmetlik Favorit'im kim bilir hangi hurdacının elinde preslendi jilet oldu :(

Emeğe saygı, konu takip.

• Beğen
SON durum nedir acaba ? Merakla takip etmekteyim ,yeni bisikletten ziyade böyle bir işe girişsem kadro bulup mantıklı mı olur ? Maliyeti falan nasıl ?

Geri