Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İnceleme Elite Suito-T Trainer

Merhabalar, trainer'ı yaklaşık 1 yıldır 11 li 105 ruble ile kullanıyorum, kullanım kılavuzunda 9-10-11 li ruble ile kullanılabilir yazıyor. kutu içinden çıkan ruble için 2 adet spacer mevcut bunları kullanarak 9 lu ve 10 lu ruble takılabiliyor. Benim sorum ise şu; elimde çok kullanmadığım claris (8 li ruble) setli çelik kadro bisikletim var. Bunu trainer'a takmak mümkün mü? Kutudan çıkan 2 spacer yeter mi?
8 9 ve 10 vites rublenin genişliği aynı. Aynı genişlikte spacer kullanılması gerekiyor.
Eğer freehub normal şartlarda 11 vites uyumlu ise 8 vites ruble için 1.85 mm spacer takılması gerekiyor.

• Beğen
Tepkiler: kyucel
Scudo
Ruble genişliklerinin aynı bilmiyordum, teşekkür ederim. Zincirlere bakarak farklı diye düşünmüştüm. Zincirler 6-7-8 vites için aynı 9 için ayrı olduğundan genişlikler farklıdır diye düşünmüştüm.

• Beğen
Tepkiler: Kadir Eskici
Ruble genişliklerinin aynı bilmiyordum, teşekkür ederim. Zincirlere bakarak farklı diye düşünmüştüm. Zincirler 6-7-8 vites için aynı 9 için ayrı olduğundan genişlikler farklıdır diye düşünmüştüm.
Evet hocam ruble genişliği aynı ama zincir genişliği hepsinin farklı.

• Beğen
Tepkiler: kyucel
Suito trainer'ına 12'li di2 ruble takıp kullanan var mı?

Merhabalar. Suito-T ile Direto arasında nasıl bir fark var acaba? Hangisini tavsiye ederseniz? Ayrıca bunları 12 li di2 da kullanabilirmiyiz? Bazı yerlerde kullanılır yazıyor bazi yerlerde desteklemiyor yazıyor. Kullanan var ise bilgilendirebilir mi? Hayırlı akşamlar

Merhabalar. Suito-T ile Direto arasında nasıl bir fark var acaba? Hangisini tavsiye ederseniz? Ayrıca bunları 12 li di2 da kullanabilirmiyiz? Bazı yerlerde kullanılır yazıyor bazi yerlerde desteklemiyor yazıyor. Kullanan var ise bilgilendirebilir mi? Hayırlı akşamlar
Ikisinide kullandim aradaki farki soyle soyleyeyim. Suitoda zwiftte birden dik yokusa geldiginizde belli bir egimden sonra artik hep sabit kaliyor direnc kadansinizi arttirdikca bastiginiz watt artiyor. Diretoda ise ben yokusta kaldigimi bilirim ceviremedigim direncleri uygulayabiliyor. Ama amatör kullanici icin suitoda bence fazla fazla yeterli. Direto yada justo biraz profesyonellere göre. Direto xrt ile 12li ultegra sistem kullaniyorum sorun yok.

• Beğen
Tepkiler: ufuq81
@EmreCavusoglu teşekkür ederim bilgi için. Direto %15 e kadar eğim destekliyor buda yeterli olur sanırım. Belki direto xrt bulursam uygun fiyatlı onu da tercih edebilirim daha hassas ve daha fazla eğim veriyormuş🙏

Merhaba;
Elite Direto XRT kullanıyorum. Rica etsem bahsettiğiniz kalibrasyon ve kod eşleşmesini, ayrıca kayış sıkma konusunu daha detaylı anlatabilir misiniz?

Geri